background img
banner
banner

“Καθίστε κ. Αναδιώτη!”

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ “ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΩΝ” 

Όλοι είχαν πάρει τις θέσεις τους στο κατάμεστο υπαίθριο θέατρο “Γιώργος Παππάς” για να παρακολουθήσουν την “ΑριστοΦοινιάδα”, όταν έκαναν την εμφάνισή τους ο αντιδήμαρχος  Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, ο ηθοποιός και παρουσιαστής Νίκος Αναδιώτης και ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Νίκος Οικονομόπουλος.  Η εκλεκτή παρέα ήρθε λίγο αργοπορημένη, οπότε και οι θέσεις μπροστά είχαν καλυφθεί, αλλά ήταν άμεση η ανταπόκριση του δημάρχου Αιγιαλείας Θανάση Παναγόπουλου, που ζήτησε να μπουν καρέκλες για να καθίσουν.

Το γεγονός ενόχλησε όσους κάθονταν στην πρώτη σειρά του θεάτρου, αφού ξαφνικά βρέθηκαν στη δεύτερη και η έλευση Αναδιώτη σχολιάστηκε.

Ωστόσο ο Αιγιώτης ηθοποιός που είναι προσωπικός φίλος του αντιδημάρχου Ανάπτυξης προσφέρθηκε να βοηθήσει το δήμο στην προώθηση των εκδηλώσεων μέσα από την πρωινή του εκπομπή στον ΑΝΤ1. Όμως κανείς δεν σκέφτηκε να πλησιάσει από τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α τον Αναδιώτη και τη Ράλλη καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Τώρα τα “Οινοξένεια” τελείωσαν, όπως και η εκπομπή του επιτυχημένου δίδυμου πλησιάζει στο τέλος της.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr