background img
banner
banner

Με μεγάλη συμμετοχή οι 6οι Θαλάσσιοι Κολυμβητικοί Αγώνες Αιγιάλειας

Παρότι οι καιρικές συνθήκες και πάλι δεν ήταν οι ιδανικές, διεξήχθησαν τελικά την Τετάρτη 29 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή Σελιανιτίκων – Λόγγου οι 6οι Κολυμβητικοί Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα». Συνδιοργανωτές ήταν οι σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» και Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Λόγγου «ο Βύρων», μαζί με τη ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιάλειας «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός, Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιάλειας».

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη ενώ τους αγώνες παρακολούθησε και αρκετός κόσμος. Σημείο συγκέντρωσης των αθλητών, εκκίνησης και τερματισμού ήταν στον παράλιο χώρο, δίπλα στα καταστήματα «Εσπερίδες» και «Base». Συμμετείχαν κολυμβητές και κολυμβήτριες από 10 ετών και οι αγώνες έγιναν παρουσία γιατρών (του κ. Κουτσουράκη και της κας Γούτου), ασθενοφόρου και ναυαγοσώστη, ενώ το παρόν έδωσαν τέσσερις σύλλογοι.

Από το Αίγιο ο Κολυμβητικός όμιλος Αιγίου που κέρδισε τις εντυπώσεις κατακτώντας 8 μετάλλια συνολικά (2 χρυσά, 3 αργυρά και 3 χάλκινα) παρότι μετράει μόλις δύο μήνες ζωής και η νεοσύστατη Φιλαθλητική Λέσχη Αιγίου που κατέκτησε ένα χάλκινο, με σαφώς μικρότερη αριθμητικά ομάδα.

Από την Πάτρα πήραν μέρος ο ΝΟΠ και η ΝΕΠ κατακτώντας τα περισσότερα μετάλλια ενώ φυσικά συμμετείχαν και ανεξάρτητοι κολυμβητές, ακόμη και ξένοι τουρίστες που απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή. Το ραντεβού δόθηκε για το επόμενο καλοκαίρι με τους “7ους Κολυμβητικούς Αγώνες Αιγιάλειας σε Ανοικτή Θάλασσα”, που αποτελούν πλέον θεσμό για την περιοχή.

 

 

Ο Κολυμβητικός Ομιλος Αιγίου με τους μικρούς αθλητές και τους συνοδούς τους. Τη γενική αρχηγό Τασία Βλαχοπούλου και την προπονήτρια Αθηνά Κωνσταντινίδου

Τα παιδιά της Φιλαθλητικής Λέσχης με τον Βασίλη Κωσταρίδη


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr