background img
banner
banner

Μέρες συχνών αλλαγών στον Παναιγιάλειο

Από τη μια στιγμή στην άλλη άλλαζαν «χέρια» στον Παναιγιάλειο, επηρεάζοντας επίσης την τεχνική ηγεσία, το ρόστερ, την φίλαθλη κοινή γνώμη, το μπάτζετ, την εμπιστοσύνη του κόσμου προς τους διοικούντες.

Όπως καταστάλαξε η κατάσταση, θα πρέπει να αισθάνονται καλύτεροι και οι φίλαθλοι της περιοχής, έχοντας πλέον στην …κεφαλή της ομάδας ακούραστους και έμπιστους ανθρώπους.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαλαφούτης, έχει μάθει να αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις, να κλείνει …πόρτες, να κάνει κακόβουλη κριτική χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος.

Δίπλα του ο Μιχάλης Κοντογιάννης, ο οποίος είχε προταθεί πέρυσι από τον ίδιο τον Μπαλαφούτη για συνεργάτης του Πέτρου Δημητρίου, που στήριξε και ενίσχυσε το φετινό ρόστερ, σε δύσκολες και αβέβαιες διοικητικές μέρες.

Η νέα διοίκηση προτίμησε τον Χρήστο Παρασκευόπουλο, που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον Παναιγιάλειο, γνωρίζει πολύ καλά την Κ20 και τους άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Δεν κρατά κακία ο Κοντογιάννης, σε ήρεμο και φιλικό κλίμα συζητά με τον πρόεδρο τις τελευταίες «μελανόλευκες» εξελίξεις, παρουσία του παλαίμαχου και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Επιστροφές», Νίκου Καραμπούλα.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr