background img
banner
banner

Δημήτρης Λίβας: «Μικρή η βοήθεια από το υπόλοιπο ΔΣ»

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥ

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Δήμου Διακοπτού Δημήτρης Λίβας, έχοντας πραγματοποιήσει επαφές με τα μέλη του ΔΣ αναζητώντας καλούς «συμπαίκτες», αναμένοντας επίσης κάποια ευαισθητοποίηση από τους ανθρώπους της περιοχής για να συνδράμουν στις οικονομικές ανάγκες της ομάδας του Διακοπτού, δεν βρήκε την ανταπόκριση που ήθελε και περίμενε, αποφάσισε έτσι την παραίτησή του.

Απόφαση που μπορεί να μην άρεσε στους φιλάθλους της περιοχής, ύστερα από την άνοδο που είχε προηγηθεί από την Β΄ στην Α΄ κατηγορία και την εντυπωσιακή πορεία στον θεσμό του κυπέλλου, αποκλείοντας τρεις ομάδες από την Α΄ κατηγορία, για να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά.

Ήταν η τελευταία λύση που θα επιθυμούσε ο Δημήτρης Λίβας, δεν μπορούσε όμως να γίνει διαφορετικά, όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του προέδρου του Δήμου Διακοπτού: «Μετά από 4 χρόνια ενασχόλησής μου με την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Δήμου Διακοπτού, τα δυο τελευταία εκ των οποίων από τη θέση του προέδρου της ομάδας, δηλώνω την παραίτησή μου από τη θέση αυτή.
Οι λόγοι που με οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση ήταν η μικρή βοήθεια που είχα από το υπόλοιπο ΔΣ της ομάδας.
Καταλαβαίνω ότι οι καιροί που ζούμε είναι πάρα πολύ δύσκολοι οικονομικά, αλλά περίμενα κάποια παραπάνω βοήθεια, γιατί σίγουρα οι πολλοί μπορούν να πετύχουν πολλά περισσότερα απ’ ότι ο ένας.
Αφήνω την ομάδα στην Α΄ Ερασιτεχνική κατηγορία, πράγμα το οποίο είχε να συμβεί πάρα πολλά (17) χρόνια στη σύγχρονη ιστορία της και φτάνοντας μέχρι τον ημιτελικό κυπέλλου Ερασιτεχνών τη χρονιά που μας πέρασε.
Ένα σπουδαίο επίτευγμα που δύσκολα συναντά κανείς σε ομάδα που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία, ξοδεύοντας πάρα πολύ χρόνο και ακόμα περισσότερο χρήμα, πράγμα που οι συνθήκες με οδήγησαν να βάλω ένα φρένο σε όλο αυτό.
Εύχομαι στην ομάδα μου να βρει το δρόμο της και να συνεχίσει με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους ανθρώπους που με στήριξαν, με συμβούλεψαν και με βοήθησαν ηθικά και οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ σε προπονητές και όλα τα παιδιά που συνεργάστηκα και μου χάρισαν υπέροχες και μοναδικές στιγμές, έχοντας στην καρδιά μου μια ξεχωριστή θέση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία της ομάδας. Ο καθένας κρίνεται από τα έργα του!!»


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr