background img
banner
banner

Νέες Ειδικότητες Φθινοπωρινού Εξαμήνου 2018 στο Δ.Ι.Ε.Κ. Αιγίου

ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ

Από το Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Αιγίου έγινε γνωστό ότι στο Φθινοπωρινό Εξάμηνο Κατάρτισης 2018 θα λειτουργήσουν νέες ειδικότητες στο Α’ εξάμηνο. Οι αιτήσεις επιλογής των υποψηφίων καταρτιζομένων υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στην διεύθυνση : https://diek.it.minedu.gov.gr. Το ηλεκτρονικό σύστημα άνοιξε την Τρίτη 28 Αυγούστου και κλείνει την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00.

Οι ειδικότητες είναι: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ – ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ), ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ, ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΧΟΡΟΥ.

Όσοι καταρτιζόμενοι παρακολουθούν ήδη κάποια ειδικότητα και έχουν κατοχυρώσει δικαίωμα εγγραφής, δεν χρειάζεται να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση και παρακαλούνται να απευθύνονται με την έναρξη των μαθημάτων στο ΔΙΕΚ Αιγίου για την εγγραφή τους στο νέο εξάμηνο.

Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης : http://www.gsae.edu.gr, στo facebook «Ιεκ Αιγίου» και στη Γραμματεία του ΔΙΕΚ Αιγίου: τηλέφωνο 2691022177.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr