background img
banner
banner

Ο Ζαφειρόπουλος έφτασε μια ανάσα από τον Κεραυνό

Ο Μάριος Ζαφειρόπουλος μεγάλωσε μέσα στο… κλειστό του Αιγίου και οι παλαιότεροι σίγουρα θυμούνται τον μακρυμάλη πιτσιρικά που στο ημίχρονο των αγώνων του Κεραυνού “οργωνε” το παρκέ και επιχειρούσε δεκάδες σουτ στα καλάθια.
Ο πατέρας του, Ανδρέας (στη φωτό με τον Χάρη Μπόγδανο), ως γνωστόν υπηρέτησε την ομάδα του Αιγίου για αρκετά χρόνια τόσο σαν παίκτης όσο και σαν μάνατζερ και πάντα έφερνε τον μικρό στο γήπεδο. Τα χρόνια πέρασαν και ο Μάριος είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της Α1 ΕΣΚΑ-Η αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Παναχαϊκής. Και όπως γνωστοποίησε πρόσφατα με post στο Facebook, θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην μπασκετική Παναχαϊκή παρότι έφτασε πολύ κοντά στον Κεραυνό Αιγίου.

Συγκεκριμένα – μεταξύ άλλων – ανέφερε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί και την ερχόμενη σεζόν θα είμαι «σπίτι». Οφείλω όμως να ευχαριστήσω δημόσια τις ομάδες που με προσέγγισαν, κυρίως τον Κεραυνό Αιγίου με τον οποίο ήρθαμε κοντά σε συμφωνία. Ευχαριστώ θερμά τον κόουτς Νίκο Καραγιάννη για το ενδιαφέρον και για την τιμητική πρόταση να αγωνιστώ σε μια τόσο ιστορική ομάδα. Τους Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και ευελπιστώ να επιτύχουν τον στόχο της παραμονής».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr