background img
banner
banner

Ξεκίνησε με τέσσερις μεταγραφές ο Παναιγιάλειος

Η μεταγραφική ενίσχυση ξεκίνησε και επίσημα στον Παναιγιάλειο με την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών.
Πρόκειται για τους:

* Παναγιώτη Ντούνη (στην κεντρική φωτό με το νέο μέλος της διοίκησης, Κώστα Δεληγιάννη), τερματοφύλακα 21 ετών. Γεννημένος στην Αθήνα 29/3/1997, ξεκίνησε την καριέρα του στα Γλυκά Νερά (2010-2012), για να τον αποκτήσει η ΑΕΚ για την ομάδα Νέων, και την σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος (Γ! Εθνική). Το 2016 τον παραχώρησε στη Καλλιθέα με τη μορφή δανεισμού, όπου και υπερασπίστηκε την εστία της σε 5 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ από το 2017 μέχρι και πριν λίγες ημέρες είχε επιστρέψει στην Ένωση.

* Δημήτρη Κυριακόπουλο από την Κ-20 της Παναχαϊκής (στη φωτό με τον Χρήστο Τσίρο). Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού αμυντικού και είναι αδελφός του Γιώργου Κυριακόπουλου που αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Ξεκίνησε από τον Φωστήρα Οβρυάς, για να συνεχίσει στην Ιταλία στα τμήματα υποδομών της Ελλάς Βερόνα. Επέστρεψε στην Ελλάδα για την Κ-19 του Ολυμπιακούν και από εκεί πάλι στην Πατρα και την Παναχαϊκή το περασμένο καλοκαίρι.

* Νίκο Τσαβαρή, τερματοφύλακας. Γεννημένος στη Ρόδο ο 18χρονος ποδοσφαιριστής (27/01/2000)ξεκίνησε από τον Ατρόμητο Ρόδου, για να πάει στη συνέχεια στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού αγωνιζόμενος με τη ομάδα της Κ-17, ενώ την σεζόν που τελείωσε ήταν στον Ατρόμητο Αθηνών.

* Τέλος, επέστρεψε στο Αίγιο ο Χρήστος Οικονόμου που για 3 χρόνια ήταν ο αρχηγός της Κ-20 του Παναιγιαλείου. Έκανε πέρυσι προπονήσεις με την πρώτη ομάδα αλλά δεν έγινε επαγγελματίας με αποτέλεσμα την προηγούμενη χρονιά να αγωνιστεί μέχρι τον Ιανουάριο στον Αστέρα Δερβενίου και στη συνέχεια στην Κόρινθο ΄06. Ο Οικονόμου (στη φωτό με τον Κώστα Κολοκυθά)είναι μεσοεπιθετικός, 21 χρονών (22/8/97).


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr