background img
banner
banner

Προετοιμάζει ιστορικό ταξίδι στη Βαρκελώνη η SELECTE!

 

Τα Τμήματα Ελλάδος Ανδρών και Γυναικών τής SELECTE, προετοιμάζουν μικτή, διπλή αποστολή ( μέσα στην οποία θα περιλαμβάνονται και παίκτες και παίκτριες από το Αίγιο ) η οποία θα μεταβεί για διπλό φιλικό Event Ανδρών και Γυναικών στη Βαρκελώνη τής Καταλονίας, περίπου στο τέλος Σεπτεμβρίου πρός αρχές Οκτωβρίου 2018 , ύστερα από επίσημη, και ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση τής BARCELONA! Ασφαλώς πρόκειται για ένα ταξίδι ιστορικό και πρωτόγνωρο για τοπικό σύλλογο.
Ιδρυτής και πρόεδρος της SELECTE είναι ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος, Manager και Επίσημος Εκπρόσωπος τής BARCELONA στην Ελλάδα , καθώς και συνεργάτης πολλών Ανδρικών και Γυναικείων Ομάδων και Προσωπικοτήτων τού Ελληνικού και Διεθνούς Ποδοσφαίρου. Μόνη δυσκολία , που μπορεί ισως και να αναβάλει, ή να ματαιώσει την Αποστολή στη Βαρκελώνη, είναι το γεγονός, οτι κατά την χρονική εκείνη περίοδο, οι ενεργοί παίκτες και παίκτριες τής SELECTE , συμμετέχουν στα πρωταθλήματα διαφόρων Εθνικών κατηγοριών, ενώ οι βετεράνοι ( άνδρες κυρίως ) εργάζονται ώς προπονητές σε ομάδες Εθνικών και τοπικών κατηγοριών.

Γι αυτούς τους λόγους , ο Δημήτρης Πιερρουτσάκος , ήδη συγκεντρώνει τις υποψηφιότητες συμμετοχής στην Αποστολή , από τη διαθεσιμότητα τών οποίων , θα κριθεί το τελικό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε, ότι απώτερος σκοπός της SELECTE, είναι η δημιουργία και Τμήματος Ενεργών Γυναικών το οποίο θα προστεθεί στα τρία που ήδη λειτουργούν και είναι: 1) Τμήμα SELECTE Ενεργών-Βετεράνων Ανδρών Ελλάδος, 2) Τμήμα SELECTE Ενεργών-Βετεράνων Γυναικών Ελλάδος, 3) Τμήμα SELECTE Ενεργών-Βετεράνων Ανδρών Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr