background img
banner
banner

Προτεραιότητα το δέσιμο της ομάδας

ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΕ ΦΟΙΝΙΚΑ / ΖΗΡΙΑ

Δεύτερη μέρα προετοιμασίας χθες για το σωματείο ΑΕ Φοίνικα / Ζήριας και ο Φώτης Φοής αντίθετα από την πρώτη, είδε κάποιες απουσίες ποδοσφαιριστών. Δικαιολογημένοι μεν, εφ’ όσον εργάζονται, απόντες δε και δεν «δένει» καλά έτσι η προετοιμασία.
Μάλιστα η διοίκηση κατέληξε στο συμπέρασμα, οι απογευματινές προπονήσεις να ξεκινούν αργότερα και με τη βοήθεια των προβολέων, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Πρόταση έχει γίνει στον Γιώργο Μαρή, ο οποίος είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τον Παναιγιάλειο.

Άτυχος ο Έντι Μανε

Με τον έμπειρο γυμναστή Θόδωρο Δροσόπουλο ξεκινά το ζέσταμα και η προπόνηση στο γήπεδο της Ζήριας.
Η καλή προετοιμασία μπορεί να γλιτώσει την ομάδα από τραυματισμούς, όμως χθες ο Έντι Μάνε στάθηκε άτυχος, αφού μια λάθος κίνηση πριν ξεκινήσει καλά – καλά η προπόνηση, τον έθεσε εκτός από το χθεσινό πρόγραμμα.
Με τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή Παναγιώτη Δενδρινού, έσπευσε να επισκεφθεί γιατρό, με ευχή όλων η ζημιά να είναι προσωρινή.

Παρόν και ο Προσκεφαλάς

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Ζήριας, βρέθηκε στο γήπεδο να παρακολουθήσει την προπόνηση, αλλά και να μιλήσει με τον Φώτη Φοή. Τους συνδέουν δεσμοί φιλίας και ο Σπύρος Προσκεφαλάς ευρισκόμενος στην περιοχή, δεν έχασε την ευκαιρία να περάσει από το γήπεδο που αγωνίστηκε και τον συνοδεύουν πολλές μνήμες, αλλά και να συναντήσει τον φίλο του προπονητή.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr