background img
banner
banner

Σημαντικό… πέρασμα Πολιτισμού από τις Δάφνες!

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Πεδίο σημαντικής πολιτιστικής δράσης έγινε κατά την διάρκεια του καλοκαιριού το όμορφο ορεινό χωριό των Δαφνών, με την διοργάνωση δύο εξαιρετικών εκδηλώσεων που προσέφεραν σε ντόπιους και επισκέπτες ωραίες στιγμές.
Σημαντική είναι η προσπάθεια που καταβάλουν για την ανάδειξη του χωριού μέσα από τον Πολιτισμό, τόσο το συμβούλιο τοπικής κοινότητας με τον πρόεδρο Κώστα Μπαγιωνέτα όσο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δαφνών, δίνοντας στην κοινότητα μία νέα ταυτότητα που την καθιστά ελκυστική προς όλους.

Η αρχή έγινε με ένα διαφορετικού είδους πανηγύρι, που ταίριαξε απόλυτα όμως με την αυθεντικότητα, τόσο του τοπίου όσο και των ανθρώπων των Δαφνών.

Στις 11 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε rock & roll πανηγύρι με την εμφάνιση των «Απροσάρμοστων», του συγκρότημα του αείμνηστου Παύλου Σιδηρόπουλου. Οι «Απροσάρμοστοι» έδωσαν ένα live αφιερωμένο στον πρίγκιπα της ελληνικής ροκ ξεσηκώνοντας τους πάντες! Το live άνοιξαν οι «Μινέρβα», με… νεύρα και garage rock, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Επίσης, με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη απόπειρα της Πειραματικής Παιδικής Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαφνών που την Παρασκευή 17 Αυγούστου, παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Φον Δημητράκης».
Σε μια κατάμεστη από κόσμο πλατεία, 11 νέοι άνθρωποι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και απέσπασαν το χειροκρότημα αλλά και τις θετικές κριτικές του κοινού, μεταφέροντας το γνωστό έργο του Δημήτρη Ψαθά. Ένα έργο που επιλέχθηκε από τους συντελεστές με αφορμή την σημερινή Ελλάδα που δεν απέχει πολύ από εκείνη που εμπνεύστηκε ο συγγραφέας.

Ευχαριστίες από τον Σύλλογο, ικανοποίηση στην Τοπική Κοινότητα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος, μέσω του Protionline.gr θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κωνσταντίνο Μπαγιωνέτα και τον Δήμο Αιγιαλείας για την στήριξή τους καθώς και όλους όσους εργάσθηκαν για την παράσταση. ΄΄Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σκηνοθέτη της παράστασης Κωνσταντινόπουλο Κωνσταντίνο για την καθοδήγηση και την συνεισφορά του σε αυτό το πρώτο εγχείρημα. και τέλος οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια σε αυτούς τους 11 νέους ανθρώπους που έφεραν ξανά το θέατρο στο χωριό μας΄΄, αναφέρεται ακόμη εκ μέρους του Συλλόγου: Στο έργο έπαιξαν: Ανδριοσόπουλος Δημ. Κωνσταντίνος, Ανδριοσοπούλου Άννα Αθανασίου Μαρία, Μπαγιωνέτα Φωτεινή, Αλεξόπουλος Ανδρέας, Ανδριοσόπουλος Νικ. Κωνσταντίνος, Δρακόπουλος Ηλίας, Μπαγιωνέτας Γιάννης, Βασιλείου Βερίνα, Σπυρόπουλος Κωνσταντίνος, Ανδριοσόπουλος Γιώργος.

Ικανοποιημένος από τις εκδηλώσεις και την ανταπόκριση του κόσμου, εμφανίστηκε, μιλώντας στο Protionline.gr ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Μπαγιωνέτας, πιστεύοντας πως από την μία προσέφεραν όμορφες στιγμές, από την άλλη αποτέλεσαν μία καλή αφορμή για να επισκεφθεί και να γνωρίσει ο κόσμος το όμορφο ορεινό χωριό των Δαφνών!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr