background img
banner
banner

Τοποθέτηση φωτιστικών σε… σκοτεινά σημεία του δήμου

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ

Σε τοποθέτηση φωτιστικών σε διάφορα σημεία του δήμου, όπου έχει διαπιστωθεί ότι ο υπάρχων φωτισμός δεν επαρκεί και προκειμένου να μην υπάρχει κίνδυνος πρόκλησης ατυχημάτων λόγω έλλειψης ορατότητας, προχωρά ο δήμος Αιγιαλείας.
Η αναγκαιότητα τοποθέτησης των φωτιστικών σε διάφορα σημεία, εγκρίθηκε στην τελευταία τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ ο δήμος, αναλαμβάνει και το κόστος τοποθέτησης, δεδομένου ότι ο ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε άρση της δωρεάν τοποθέτησης φωτιστικών.

Σε ό,τι αφορά τον οικισμό Σταφιδαλώνων, πρόκειται να τοποθετηθούν τέσσερα φωτιστικά σώματα μέσω μίας παροχής, με τον ΔΕΔΔΗΕ να γνωστοποιεί στον δήμο ότι χρειάζονται γι’ αυτό το σκοπό 486,51 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Κατόπιν αυτών, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα λόγω έλλειψης φωτισμού και λόγω λήξης του τριμήνου ισχύος του εγγράφου του ΔΕΔΔΗΕ, εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο η αναγκαιότητα της τοποθέτησής τους στα Σταφιδάλωνα. Το κόστος θα βαρύνει τον Κ.Α.20-7325.002 προϋπολογισμό του δήμου οικονομικού έτους 2018.

Αναλόγως και με δεδομένη ανάλογη απάντηση του ΔΕΔΔΗΕ στο έγγραφο του δήμου για επέκταση δημοτικού φωτισμό, εγκρίθηκε η αναγκαιότητα τοποθέτησης τεσσάρων στύλων μετά φωτιστικών σωμάτων στην οδό Ξηρολιθίων. Το κόστος ανέρχεται σε 4.629,66 € συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ένας στύλος μετά φωτιστικού σώματος θα τοποθετηθεί και στην πάροδο Στράβωνος με το κόστος να ανέρχεται στο ποσό των 1.157,42 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Τρία φωτιστικά σώματα θα μπουν στην οδό Επιδαύρου της Τ.Κ. Σελιανιτίκων» με το κόστος να ανέρχται 145 €, ένας στύλος μετά φωτιστικού σώματος στην Τ.Κ. Τούμπας. 1.157,42 €, ένα φωτιστικό σώμα, στην οδό Μακεδονίας της Δ.Κ. Αιγίου», με κόστος 48,36 €, ενώ ανάλογο είναι το ποσό και για φωτιστικό σώμα στην οδό Κορίνθου στο Αίγιο όπως και για την τοποθέτηση ενός φωτιστικού σώματος, στη θέση Φωνησκαριά της Δ.Κ. Αιγίου. Εγκρίθηκε ακόμη η αναγκαιότητα τοποθέτησης δύο φωτιστικών σωμάτων, στον οικισμό Σταφιδαλώνων με κόστος 96,72 €.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr