background img
banner
banner

3η Περιβαλλοντική και Αθλητική Συνάντηση στη Λίμνη Τσιβλού

ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ

Για την πραγματοποίηση της Περιβαλλοντικής και Αθλητικής Συνάντησης στην Λίμνη Τσιβλού ενημερώνει τα μέλη του ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας, καλώντας τους παραγωγούς Ακράτας, Αιγείρας και της γύρω περιοχής, να λάβουν μέρος στο περίπτερο που θα στήσει ο Σύλλογος, στο πλαίσιο της Συνάντησης.
Συγκεκριμένα, αναφέρει: ΄΄Αγαπητά μέλη, με χαρά σας ανακοινώνουμε πως και φέτος θα πραγματοποιηθεί η Περιβαλλοντική και Αθλητική συνάντηση στη Λίμνη Τσιβλού, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Σύλλογος Εμπορικής και Τουριστικής Ανάπτυξης Ανατολικής Αιγιάλειας θα είναι για ακόμα μια χρονιά εκεί και φυσικά όσοι παραγωγοί επιθυμούν, μπορούν να διαφημίσουν τα προϊόντα τους στο περίπτερό μας που θα είναι στημένο πλάι στη λίμνη (λάδι, κρασί, παραδοσιακά γλύκά, λαχανικά και φρούτα, ζυμαρικά, σαπούνια κ.λπ.).

Είναι μια μοναδική ευκαιρία διαφήμισης των ντόπιων παραγωγών και των τοπικών προϊόντων, μιας και ο γύρος της Λίμνης προσελκύει κάθε φθινόπωρο πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα. Για πληροφορίες: Σακελλαρόπουλος Γιώργος 6944590464΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr