background img
banner
banner

Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Πρεμιέρα μετρίου …αναστήματος

ΝΙΚΗ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ 1-0 ΤΟΝ ΔΑΒΟΥΡΛΗ – ΙΣΟΠΑΛΙΑ 0-0 ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ

Δεν είχε να επιδείξει το καλύτερο θέαμα η πρεμιέρα, με τα περισσότερα παιχνίδια να παραμένουν στην μετριότητα, με ανοιχτό όμως πάντα το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα και τους βαθμούς.
-Με γκολ φάουλ του Τριανταφύλλου από τα αποδυτήρια, ο Φοίνικας / Ζήρια έκανε αρχή στο νέο πρωτάθλημα με «τρίποντο».

-Με το …δεξί ξεκίνησε και η Νίκη Προαστείου, επικρατώντας 3-1 του Ψαθόπυργου στο γήπεδο Ρίου.

Προηγήθηκε 2-0 από το α΄ ημίχρονο με τα γκολ των Πατρώνη και Καταβάτη, ανησύχησε με την μείωση του σκορ των γηπεδούχων στο 58΄ όταν ο Παλούκης έκανε το 1-2. Ο Ψαθόπυργος έδειξε να πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα, πρωταγωνίστησε αλλάζοντας υπέρ του τη ροή του αγώνα, όχι όμως για πολύ. Ο Βάσιλας στο 63΄ διαμόρφωσε το 1-3, επαναφέροντας τη διαφορά ασφαλείας, που παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

-Το Δρέπανο επίσης ξεκίνησε με νίκη, 3-0 τον Πανιώνιο. Είχε το γρήγορο γκολ με τον Αγγελόπουλο στο 11΄, υποχρεώνοντας έτσι τον Πανιώνιο / Αχιλλέα να αναζητήσει το γκολ της ισοφάρισης, να ανοιχτεί, να αφήσει διαδρόμους που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι. ο Φουρφουρής στο 43΄ το 2-0 και λίγο πριν το φινάλε, ο Ζιάζιαρης το 3-0 στο 86΄.
-Έχοντας την πρωτοβουλία στο α΄ ημίχρονο, ο Άρης πέτυχε το γκολ της νίκης σε βάρος του Ζαβλανίου.

Κακή συνέχεια για τους νικητές στην επανάληψη, που κατάφεραν όμως να κρατήσουν το γκολ του Βασιλόπολου.

-Περισσότερο σε μέτριο ρυθμό κινήθηκε και το παιχνίδι Αετός – ΑΠΣ Πάτραι 0-0. Καλύτεροι σε ευκαιρίες οι φιλοξενούμενοι, είχαν και δοκάρι στο α΄ ημίχρονο με τον Καλαμπόκα.

Κεραυνός – Θύελλα Αιγίου 0-0

Δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την πρεμιέρα στον Άγιο Βασίλειο ο Κυριάκος Αθανασίου. Είχε μεν βασικές απουσίες όπως αυτές των: Διαμαντόπουλου, Σπηλιωτόπουλου, Γκοτσόπουλου και Μάλλιου, αλλά ποτέ ο προπονητής της Θύελλας δεν έθεσε τις απουσίες σαν δικαιολογία. Στο φινάλε του αγώνα και μετά το 0-0 με τον Κεραυνό δήλωσε: «Κρατάμε τον βαθμό που πήραμε από έναν δύσκολο αντίπαλο ο οποίος σταθερά πρωταγωνιστεί σ’ αυτό το πρωτάθλημα. Δεν βγάλαμε τον καλό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, για να απαιτήσουμε κάτι περισσότερο. Αφήνουμε την πρεμιέρα και κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια, που είναι αρκετά δύσκολα».

Κακός ο γηπεδούχος Κεραυνός, παρέσυρε σε έναν μέτριο ρυθμό και την Θύελλα. Η ομάδα του Αιγίου, είχε καλές φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ με τους Π. Μητρόπουλο, Αρβανίτη και Γιάννη Παξιμάδη.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πάρουν κάτι κυρίως από τα στημένα, αλλά σταμάτησαν πάνω στον έμπειρο Τάκη Παπαδόπουλο.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κ. Τσιπιανίτης): Χάχαλης, Μπίρης (63’ Μπαμπαλιούτας), Ασημακόπουλος, Καραχάλιος, Φραγκουλάκης, Παπαχριστόπουλος (63’ Τσάτος), Ζαφειρόπουλος (83’ Νικολόπουλος), Σπαθής (87’ Μπουρνάκας), Κασιώνης, Καραχανίδης, Λαζανάς.

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ (Κ. Αθανασίου): Ασημακόπουλος, Μανέτας (85’ Α. Παξιμάδης), Λαλαής, Σωτηρόπουλος, Ραμπούσγια, Παπαδόπουλος, Μ. Μητρόπουλος (72’ Ι. Παξιμάδης), Λιάτος, Π. Μητρόπουλος (88΄ Κεφαλωνίτης), Τζιτζιφάκος, Αρβανίτης.

Φοίνικας / Ζήρια – Δαβουρλής 1-0

Με νίκη ξεκίνησε να γράφει την επίσημη ιστορία του, το νεοσύστατο σωματείο Φοίνικας / Ζήρια. Το γκολ – φάουλ του Στέφανου Τριανταφύλλου από το 2ο λεπτό, έμελλε να κρίνει και τους βαθμούς της νίκης, στο παιχνίδι με τον Δαβουρλή.

Παιχνίδι πρεμιέρας αποδείχθηκε δύσκολο και για τους δυο αντιπάλους. Κατάλληλα προετοιμασμένος και ο Δαβουρλής, δημιούργησε τις δικές του φάσεις στην εστία του Βαρελά. Δεν μπόρεσε όμως να ανταποδώσει το γκολ που δέχτηκε από τα …αποδυτήρια, υποχρεώθηκε να ξεκινήσει με ήττα.

Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ/ ΖΗΡΙΑΣ: /ΤΑΔ’93: Βαρελάς, Νγκέλα (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Χαραλάμπους, Ασημακόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μαυρομμάτης, Τέρπος, Τριανταφύλλου (83΄ Μπουλούμπασης), Κανάγιας (73΄ Λαλιώτης), Μαρής, Παπαδημητρακόπουλος (61΄ Ψυχογιάννης)

Κ. ΔΑΒΟΥΡΛΗΣ’ 92: Κοπτσής, Κ. Πρέμπος, Κοσιάς, Νασόπουλος, Σ. Πρέμπος, Βετούλας. Λαζαρίδης (60΄ Μακρής), Στάμος (76΄ Βαρδάς), Κουμπουρλής (68΄ Καραπιπέρης), Φλωρόπουλος (39΄ λ.τ. Θωμάς) Ανδρεοσόπουλος

  • ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – 1η Αγωνιστική
  • Κεραυνός– Θύελλα Αιγίου 0-0
  • Αετός Π. – ΑΠΣ Πάτραι 0-0
  • Δρέπανο – Παν/Αχιλλέας 3-0             11’ Αγγελόπουλος, 43’ Φουρφουρής, 86’ Ζιάζιαρης
  • Ψαθόπυργος – Νίκη 1-3                       58’ Παλούκης – 10’ Πατρώνης, 27’ Καταβάτης, 63’ Βάσιλας
  • Ζαβλάνι/Αίας – Άρης 0-1                     41΄ Βασιλόπουλος
  • Φοίνικας/Ζήρια –Δαβουρλής 1-0       2΄ Τριανταφύλλου

 


Διαβάστε περισσότερα:
· · · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr