background img
banner
banner

Αίτημα για επιχορήγηση 150.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων

ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τις διαδικασίες για την υποβολή αιτήματος επιχορήγησης ποσού ύψους 150.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, κινεί το Νομικό Πρόσωπο του δήμου «Πολιτισμός, Παιδεία, Αθλητισμός & Κοινωνική Προστασία Δήμου Αιγιαλείας». Ο σκοπός είναι τα χρήματα να διατεθούν για την συντήρηση αλλά και ανακατασκευή αθλητικών χώρων του δήμου.
Μάλιστα, το θέμα συζητήθηκε και ελήφθη σχετική απόφαση στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΝΠΔΔ για έγκριση της υποβολής αιτήματος επιχορήγησης ποσού 150.000 € ευρώ στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για παρεμβάσεις στις ήδη αδειοδοτημένες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Νομικού Προσώπου.
Όπως τόνισε στο Protionline.gr  ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Στράτος Βαρδάκης που έκανε την σχετική εισήγηση, ΄΄σύμφωνα με το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα πρέπει να υποβάλλουμε πρόταση προς ένταξη παρεμβάσεων – έργων στις ήδη αδειοδοτημένες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ν.Π.Δ.Δ. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τα γήπεδα του δήμου μας, βρίσκονται σε σχετικά καλή κατάσταση, ωστόσο οι ανάγκες πάντα υπάρχουν και η συντήρηση κρίνεται επιβεβλημένη΄΄.

Ιεράρχηση αναγκών

Ερωτηθείς αναφορικά με το ποιοι από τους χώρους εντάσσονται στον προγραμματισμό, ο κ. Βαρδάκης είπε ότι τις επόμενες ημέρες θα οριστούν οι χώροι, με βάση τις ανάγκες που υπάρχουν και την ιεράρχηση των έργων που πρέπει να εκτελεστούν.
Δεν αποκλείεται πάντως να δοθεί έμφαση στο νέο (πλέον) γήπεδο ποδοσφαίρου στις εγκαταστάσεις Πλαστήρα σε πρώτη φάση. Εν συνεχεία οι ανάγκες που έχουν καταγραφεί έχουν να κάνουν με κατασκευή αποδυτηρίων στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου, επισκευή και συντήρηση γηπέδου μπάσκετ στο αθλητικό συγκρότημα Αιγείρας (Δημοτικό Στάδιο Ποδοσφαίρου), επισκευή και συντήρηση των γηπέδων τένις Αβύθου, επισκευή και συντήρηση του Κλειστού Γυμναστήριου Αιγίου κ.ά. χωρίς ωστόσο ακόμη να έχουν οριστικοποιηθεί οι παρεμβάσεις που θα κατατεθούν στην πρόταση για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr