background img
banner
banner

Ακράτα: Σε καλό “δρόμο” παρά την ήττα (57-68) | ΦΩΤΟ

Αρκετά καλή – παρά την ήττα με 57-68 – ήταν η εικόνα που έδειξε η Ακράτα στο δυνατό εντός έδρας φιλικό με αντίπαλο μια από τις παραδοσιακά καλές ομάδες της Β΄ Εθνικής, τον Α.Ο. Αγρινίου (που φέτος ενισχύθηκε και με τον πολύπειρο Αντώνη Μιχάλογλου, Ακρατινό στην καταγωγή από τη μητέρα του). Αν και το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη νίκη αν δεν ξεκινούσε “μουδιασμένα” το ματς και αν δεν είχε αποβληθεί ο Γκιζόγιαννης στα μισά της τρίτης περιόδου.

Ο “Γκίζο” εκνευρίστηκε σε δύο δυνατά μαρκαρίσματα που δέχθηκε και αντέδρασε έντονα με αποτέλεσμα, τη δεύτερη φορά, να τον στείλει στα αποδυτήρια ο Κώστας Δημόπουλος προκειμένου να ηρεμήσει. Μάλιστα σε εκείνο το σημείο η Ακράτα είχε βρεί ρυθμό και είχε μειώσει στους 4 πόντους. Για την περίοδο της προετοιμασίας η ομάδα ήταν όπως πρέπει να είναι και το ανησυχητικό θα ήταν αν… πέταγε, σχεδόν 40 ολόκληρες ημέρες πριν το τζάμπολ του πρωταθλήματος.

Πολύ καλά στοιχεία άφησαν οι νεαροί και πολύ ταλαντούχοι Τσιακμάς και Αμβράζης, με τον δεύτερο μάλιστα να ξεσηκώνει τον κόσμο με ένα απίθανο κάρφωμα που έκανε στο β΄ ημίχρονο, ανάμεσα σε τρεις αντιπάλους! Πολύ μεγάλο ματς από το Αγρίνιο έκανε ο Μιχάλογλου που ήταν πραγματικά ασταμάτητος. Ο 30χρονος φόργουορντ – σέντερ που έχει παίξει κατά σειρά σε Πανερυθραϊκό, Ηλυσιακό, Παγκράτι, ΑΕΚ Ηρακλή, Δούκα, Κόροιβο Αμαλιάδας και πέρυσι στην Καβάλα σκόραρε κατά… ριπάς σταματώντας στους 25 πόντους.

Διαιτητές: Δημόπουλος – Κωνσταντινίδου Δεκάλεπτα: 11-18, 20-28, 45-51, 57-68

ΑΚΡΑΤΑ (Σκαραφίγκας): Γκόβας 10(1), Θανόπουλος, Βεσκούκης 13, Σίνης 12(1), Γκιζόγιαννης 3, Τσιακμάς 5(1), Αμβράζης 9, Μαλλής 1, Λάφης 2, Γιοβάς 2.

Α.Ο. Αγρινίου (Διαμαντάκος): Τασσόπουλος 8, Σταμίρης, Μιχάλογλου 25(2), Καπινιάρης 8, Γκρέκας 4, Τσάτας 10, Σταμούλης 5(1), Μήτσου 8(2), Ψαρράς, Λιόκαυτος, Στάνκοβιτς.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr