background img
banner
banner

Βελτιωμένος στο φιλικό με τη Θύελλα Αιγίου

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ 2-0

Περισσότερο εύστοχος και απειλητικός στο Δημοτικό Στάδιο ο Παναιγιάλειος, πήρε τη νίκη 2-0 στη φιλική συνάντηση με τη Θύελλα Αιγίου.
Οι ηττημένοι παρουσίασαν καλά χρονικά διαστήματα, πείθοντας ότι μπορούν να κάνουν ζημιές στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
Βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια παρουσιάστηκε ο Παναιγιάλειος, που είχε να επιδείξει κάποιες ταχύτατες συνδυασμένες ενέργειες, …βγαλμένες μέσα από την προπόνηση.
Σκόρερ των δυο «μελανόλευκων» τερμάτων ήταν ο Καλούδης, ο οποίος άλλωστε ξεχώρισε και διακρίθηκε, καλύπτοντας αποστάσεις και χιλιόμετρα, πιέζοντας και διεκδικώντας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του Δημοτικού Σταδίου.
Στο 28΄ μετά από σέντρα του Γραμματίκα από δεξιά πλάσαρε τον Ασημακόπουλο για το 1-0, ενώ πανομοιότυπο ήταν και το 2ο γκολ στο 59΄, με δημιουργό αυτή τη φορά τον Σκούτα.
Εκτός από τους 19 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Χρήστος Παρασκευόπουλος, στα τελευταία λεπτά δοκιμάστηκαν δυο ποδοσφαιριστές, ο ένας Βραζιλιάνος, που είναι αμφίβολο να παραμείνουν στην Αιγιώτικη ομάδα.

Ο Δημήτρης Καλούδης δίπλα στον Τάσο Γκοτσόπουλο, ξεχώρισε με την απόδοσή του σκόραρε τα δυο γκολ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ντούνης, Δοξάκης, Γραμματίκας, Κυριακόπουλος, Μέρο, Τζανουλίνος, Λούγκος, Μάζης, Οικονόμου, Καλόφωνος, Καλούδης
(Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν και οι Σπυρόπουλος, Ρόρος, Δημητρέλης, Παπασπηλιόπουλος, Κουτρόπουλος, Τσουρής, Σκούτας, Μπακατσέλος)
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόπουλος, Γκοτσόπουλος, Σωτηρόπουλος, Ραμπούσγια, Μανέτας, Λιάτος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Τζιτζιφάκος, Π. Μητρόπουλος, Μ. Μητρόπουλος.
Επίσης έπαιξαν: Λαλαής, Πλατυκώστας, Κεφαλωνίτης, Μάλλιος, Φιλιππάτος, Μαραγκός, Ψυχράμης, Παπαδόπουλος, Αθανασίου.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr