background img
banner
banner

Δημιουργία και δικτύωση Πράσινων Σημείων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Δημοσιεύθηκε η σχετική πρόσκληση προς τους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την υποβολή προτάσεων έργων (πράξεων), προκειμένου να ενταχθούν και χρηματοδοτηθούν στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας του Επιχειρησιακού «Προγράμματος Δημιουργία και δικτύωση Πράσινων Σημείων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Το πρόγραμμα που αναμένεται, περιλαμβάνει: Έργα υποδομής για τη δημιουργία Μεγάλων Πράσινων Σημείων, Μικρών Πράσινων Σημείων, Γωνιών ανακύκλωσης – Προμήθειες εξοπλισμού για τη λειτουργία των ανωτέρω, εξαιρουμένου του εξοπλισμού που διατίθεται από υφιστάμενα υπόχρεα Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης – Απόκτηση γης για την εγκατάσταση των ανωτέρω – Έργα σύνδεσης με δίκτυα ΟΚΩ – Αρχαιολογικές εργασίες, με δικαιούχο-εταίρο την αρμόδια εφορεία αρχαιοτήτων – Δράσεις ευαισθητοποίησης και δημοσιότητας – Μελέτες πρόληψης/ μείωσης Αστικών Στερεών Αποβλήτων στην Πηγή.

Απευθύνεται στους δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η περίοδος υποβολής προτάσεων ξεκινά την προσεχή Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2019. Ο συνολικός προϋπολογισμός είναι € 5.700.000.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr