background img
banner
banner

Δημόσιες ευχαριστίες του Μητροπολίτη…

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΙΟ

Θερμές ευχαριστίες τόσο προς την «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» όσο και προς την υπουργό Τουρισμού και τον Αιγιώτη σύμβουλό της Πέτρο Δαδιώτη, εκφράζει μέσω ανακοίνωσής του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ικανοποίηση του αιτήματος της τοπικής κοινωνίας για την πραγματοποίηση στάσης δρομολογίων του λεωφορείου του ΟΣΕ στο Αίγιο.

Ο Μητροπολίτης αναφέρει ότι ΄΄η στάση των λεωφορείων της στο Αίγιο από το Κιάτο προς την Πάτρα και αντιστρόφως, θα εξυπηρετήσει πολύ σημαντικά την πόλη μας, αφού τώρα πλέον ένας Αιγιώτης θα μπορεί να ταξιδέψει στη Αθήνα με τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο από το Κιάτο προς την Αθήνα και το Αεροδρόμιο των Αθηνών! Από τις 3 Σεπτεμβρίου ε.έ. εφαρμόζεται πλέον το πολύ αναγκαίο αυτό δώρο για την πόλη μας, αφού μέχρι χθες τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκαναν στάση μόνο στο Διακοπτό! Για την πραγματοποίηση αυτού του πόθου των Αιγιωτών συνεργάσθηκαν πολλοί παράγοντες της πόλεως, με πρώτον τον αξιότιμον κύριον Αθανάσιον Παναγόπουλον, τον αγαπητόν δήμαρχόν μας. Από της πλευράς της Ιεράς Μητροπόλεως το αίτημά μας μετέφερε προς την δραστήρια Υπουργό Τουρισμού κυρίαν Έλενα Κουντουρά ο δραστήριος Σύμβουλός της, ο αγαπητός μας κ. Πέτρος Δαδιώτης. Ας σημειωθεί ότι η κ. Κουντουρά αγαπά όλως ιδιαιτέρως το Αίγιο, γι’ αυτό δε και επιδεικνύει πάντοτε ζωηρό ενδιαφέρον για τα ζητήματα της περιοχής μας΄΄.

Καταλήγοντας, επισημαίνει: ΄΄Από τη θέση αυτή, λοιπόν, απευθύνουμε τις ολοκάρδιες ευχαριστίες μας πρωτίστως μεν προς την Υπουργό κ. Κουντουρά, αλλά και προς τον αγαπητό μας κ. Δαδιώτη, ο οποίος και πολύ εργάσθηκε για την πραγματοποίηση αυτού του ονείρου, αλλά και μας μετέφερε το ευχάριστο αυτό νέο πριν γνωστοποιηθεί τούτο στην κοινωνία του Αιγίου!΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr