background img
banner
banner

Διαγόρας Ρόδου – Παναιγιάλειος 3-0 (τελικό)

O Παναιγιάλειος επέστρεψε μετά από αρκετά χρόνια στη Γ΄ Εθνική (για πρώτη φορά με τη νέα μορφή τού πρωταθλήματος) και σήμερα ξεκινάει την προσπάθειά του στον 6o όμιλο με ένα δύσκολο παιχνίδι. Αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον Διαγόρα, ομάδα που θεωρητικά θα βρίσκεται ανάμεσα στους διεκδικητές της ανόδου. Το γήπεδο είναι πολύ βαρύ και το νερό που έχει συγκεντωθεί σε αρκετά σημεία σίγουρα θα δυσκολέψει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο Χρήστος Παρασκευόπουλος παρέταξε την ομάδα με την παρακάτω σύνθεση:

Ντούνης, Γραμματίκας, Μπακατσέλος, Κυριακόπουλος, Σούλης, Δοξάκης, Λούγκος, Μητρόπουλος, Τζανουλίνος, Φουρτάδο, Καλούδης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και από το 25΄ προηγούνται 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χατζησσάβα (ανατροπή του Γεωργίου από τον Ντούνη). Μετά το 30΄ ο Παναιγιάλειος ανέβασε την απόδοσή του, πίεσε, κέρδισε 3 κόρνερ και κάποια φαουλ αλλά δεν έκανε τη μεγάλη φάση. Το ματς εξελίσσεται σε λασπομαχία όσο περνάει η ώρα. Στο 44′ Φάουλ για τον Παναιγιάλειο απο τα πλάγια, με τον Μητρόπουλο να κάνει επικίνδυνη σέντρα και τον Φυλακτό να διώχνει με γροθιές

Να σημειωθεί ότι στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκονται περίπου 10 Αιγιώτες που ακολούθησαν την ομάδα στη Ρόδο.

Στο β΄ ημίχρονο και οι δύο ομάδες μπήκαν χωρίς αλλαγή και με τη βροχή να έχει σταματήσει. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πάλι δυνατά και στο 57΄ πάλι ο Χατζησάββας με δυνατό σουτ αυτη τη φορά, κάνει το 2-0.

65′ Φάουλ σε καλή θέση για τον Διαγόρα. O Χατζησάββας στην εκτέλεση πασσάρει στον Γλυνό, ο δεύτερος έκανε την σέντρα και ο Μπαξεβάνος με κεφαλιά “έγραψε” το 3-0.

67′ Αλλαγή για τον ΠΓΣ, ο Σκούτας στην θέση του Καλούδη.

70′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα του Παναιγιαλείου, στη θέση του Μπακατσέλου ο Μάζης.

Πλέον το παιχνίδι δεν έχει καθόλου ρυθμό και φάσεις με τον Διαγόρα να έχει “καθαρίσει” το ματς μετα το 3ο τέρμα που πέτυχε.

82′ Ο Μέρο περνάει στο ματς στη θέση του Μητρόπουλου για τον Παναιγιάλειο.

Λήξη αγώνα. Διαγόρας – Παναιγιάλειος 3-0.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr