Η κάρτα «ΜΑΖΙ» είναι ένα εποχικό εκπτωτικό προϊόν της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» που προσφέρει διέλευση μετ’ επιστροφής εντός 10 ωρών στην τιμή των 13,60€.

Από το καλοκαίρι του 2018, μετά την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρομικού δικτύου βορείως και νοτίως της Γέφυρας, οι δυνατότητες της κάρτας και οι επιλογές των χρηστών της πολλαπλασιάστηκαν.

Η κάρτα «ΜΑΖΙ» προσφέρει πλέον τη δυνατότητα επίσκεψης σε προορισμούς 4 περιφερειών (Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Ήπειρος) με κόστος εφάμιλλο της διάσχισης του στενού Ρίου – Αντιρρίου μέσω πορθμείου.

Μόνη προϋπόθεση είναι η διάρκεια μεταξύ του «πήγαινε» και του «έλα» από τα διόδια της Γέφυρας να μην υπερβαίνει τις 10 ώρες.

Για την καλοκαιρινή σεζόν του 2018, το προϊόν θα είναι διαθέσιμο μέχρι και το Σαββατοκύριακο της 8ης & 9ης Σεπτεμβρίου 2018.

Ιστορικό

Το συγκεκριμένο προϊόν της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. σχεδιάστηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και επαγγελματικών ενώσεων της Πάτρας και της Ναυπακτίας, για να εξυπηρετηθεί η κινητικότητα μεταξύ των δύο περιοχών κατά την τουριστική σεζόν.

Η κάρτα τέθηκε για πρώτη φορά στη διάθεση του κοινού το καλοκαίρι του 2011 ως 8ωρη και αποκλειστικά Κυριακάτικη. Στην πορεία του χρόνου (και πάλι μέσα από διάλογο της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. με τους ίδιους φορείς), η κάρτα εξελίχθηκε σε «Σαββατοκυριακάτικη», με επέκταση της χρονικής διάρκειας από τις 8 στις 10 ώρες.