background img
banner
banner

Εντυπωσίασε η Γιορτή Ρομποτικών Συστημάτων και Λογισμικών Python στα Υψηλά Αλώνια

ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ “MICROLAB”

Σε μια ενθουσιώδη και πρωτόγνωρη για τους εκατοντάδες επισκέπτες βραδιά, πραγματοποιήθηκε προχθές Τρίτη στην Πλατεία Ψηλών Αλωνίων, η 1η Παναιγιάλεια Έκθεση Ρομποτικής και Λογισμικών Python από την MicroLab. Πρόκειται για το Κέντρο Πρότυπης Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης Υπολογιστών που με επιτυχία λειτουργεί στο Αίγιο εδώ και 12 χρόνια.
Η έκθεση προσέλκυσε νεαρές ηλικίες, γονείς, εκπαιδευτικούς όπου με έκπληξη αντίκρισαν τόσο τους μικρούς μαθητές όσο και τους μεγαλύτερους, να τους επιδεικνύουν και να τους παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των εργαστηρίων και της δουλειάς που γίνεται στη MicroLab.

΄΄Η θερμή υποδοχή του κόσμου αλλά και η παραίνεσή του να πραγματοποιήσουμε μια έκθεση σε μεγαλύτερο χώρο, μας δίνει χαρά αλλά και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με περισσότερο ζήλο αλλά και με πλέον πιο εμπλουτισμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα το έργο μας΄΄, αναφέρεται εκ μέρους της MicroLab.

Και δεύτερη έκθεση σε σύντομο χρονικό διάστημα…

Όπως τονίζεται από τον υπεύθυνο του Κέντρου, Αντώνη Σπυρόπουλο, ΄΄οι εγγραφές μας για την χρονιά που έρχεται ξεκίνησαν και δεσμευόμαστε να διοργανώσουμε μια μεγαλύτερη έκθεση. Στην προσπάθειά μας αυτή δεν ξεχνούμε να ευχαριστήσουμε τόσο τα παιδιά που συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους εκατοντάδες επισκέπτες -των οποίων η παρουσία μας τιμά- αλλά και τους χορηγούς μας. Εξάλλου σε αυτούς και μόνο οφείλεται η χθεσινή (προχθεσινή) πρωτόγνωρη αλλά και καινοφανής εκδήλωση- έκθεση Ρομποτικών κατασκευών η οποία είναι και η 1η που πραγματοποιήθηκε στην Αιγιάλεια. Υποσχόμαστε σε όλους-ες πως σε σύντομο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσουμε μια μεγαλύτερη Έκθεση΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr