background img
banner
banner

Επί το πλείστον ομόφωνες αποφάσεις

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Σε μία σειρά αποφάσεις για την κοπή δέντρων που εμποδίζουν, για μετατόπιση περιπτέρου και για χώρους στάθμευσης κατόπιν σχετικών αιτημάτων, προχώρησε στην προχθεσινή συνεδρίασή της, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας. Επιπλέον, προ ημερησίας διάταξης, συζητήθηκε και η εξέταση της αίτησης ιδιώτη για επανεξέταση της ανάκλησης της άδειας που του είχε εκδοθεί για μουσικά όργανα στην επιχείρησή του.

Πρόκειται για κατάστημα της Ανατολικής Αιγιάλειας, στο οποίο είχε χορηγηθεί άδεια μουσικών οργάνων όμως ακολούθησε η διαμαρτυρία με τις υπογραφές 43 κατοίκων που ενοχλούνταν. Εξετάζοντας την περίπτωση, το Συμβούλιο είχε ανακαλέσει την άδεια για να ακολουθήσει η αίτηση θεραπείας του ιδιοκτήτη με το επιχείρημα ότι οι υπογραφές ήταν πλαστές και δεν ανήκαν σε εν ζωή πρόσωπα. Ακολούθως, η Επιτροπή απευθύνθηκε στην νομική υπηρεσία του δήμου ζητώντας σχετική γνωμοδότηση, με βάση την οποία δεν συντρέχει λόγος ανάκλησης της απόφασης για αναστολή της άδειας. Στην προχθεσινή συνεδρίαση, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής κατά πλειοψηφία (4 υπέρ -1 λευκό) ψήφισε υπέρ της γνωμοδότησης της νομικής υπηρεσίας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν ισχύει άδεια μουσικών οργάνων για το συγκεκριμένο κατάστημα.

Επίσης, ομόφωνα η επιτροπή προχώρησε στις εξής αποφάσεις: Για την κοπή δέντρων (κυπαρισσιών) στο κοιμητήριο της Δ.Κ. Διακοπτού, για κοπή δέντρου (βραχυχίτωνα) σε πεζοδρόμιο στις εργατικές κατοικίες Πίνδου της Δ.Κ Αιγίου, για κοπή δέντρου (πεύκου) σε παρτέρι στις εργατικές κατοικίες Αγίων Αποστόλων της Δ.Κ Αιγίου και για κοπή δέντρου (ευκαλύπτου) στην παραλία οικισμού Αβύθου της Δ.Κ Ροδοδάφνης. Ακόμη πήρε απόφαση επί της αριθ. 37/2018 απόφασης της Δ.Κ Αιγίου περί έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε χώρο στάθμευσης επί της οδού Πλάτωνος στο Αίγιο, επί της αριθ. 42/2018 απόφασης της Δ.Κ Αιγίου περί μετατόπισης περιπτέρου που βρίσκεται στην πλατεία Αχαϊκής Συμπολιτείας στο Αίγιο για την τοποθέτησης ελαστικών οριοδεικτών επί της οδού Μελετοπούλων στη συμβολή της με την οδό Σωτ. Λόντου στην Δ.Κ. Αιγίου, για νέα τοποθέτησης κάδων απορριμμάτων στην Δ.Κ Διακοπτού, για τοποθέτηση καθρέπτη στην Τ.Κ Άνω Διακοπτού και για έγκρισης άδειας εισόδου – εξόδου σε ιδιοκτησία στην Τ.Κ Ζαχλωριτίκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr