background img
banner
banner

Έργα και παρεμβάσεις στην Δ.Ε. Διακοπτού

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

Μία σειρά από εργασίες είναι σε εξέλιξη ή πρόκειται να εκτελεστούν το επόμενο διάστημα στην Δημοτική Ενότητα Διακοπτού. Πρόκειται για παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα και έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.
Ήδη, όπως έκανε γνωστό στην «Π» ο τοπικός αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαρινόπουλος, καθαρίστηκε το οικόπεδο που προορίζεται για την δημιουργία του νέου Νηπιαγωγείου Διακοπτού, το οποίο βρίσκεται στα ανατολικά του Γυμνασίου – Λυκείου Διακοπτού. Παράλληλα, ΄΄έγιναν οι απαραίτητες μετρήσεις από μηχανικούς της Πολεοδομίας και της Τεχνικής Υπηρεσίας για την δημιουργία του απαραίτητου τοπογραφικού και πλέον βρισκόμαστε στην διαδικασία έκδοσης της άδειας για την κατασκευή του Νηπιαγωγείου. Προχωρούμε με γρήγορους ρυθμούς ώστε να διαμορφωθεί ο νέος χώρος και να τεθεί σε λειτουργία΄΄, επισήμανε ο κ. Μαρινόπουλος.
Επίσης, σε εξέλιξη είναι αυτές τις μέρες παρεμβάσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αλλά και της εικόνας σε δρόμους και κεντρικά σημεία. ΄΄Ευχαριστούμε την Περιφέρεια και τον αντιπεριφερειάρχη Γρηγόρη Αλεξόπουλο που μας βοήθησε στις παρεμβάσεις αυτές΄΄, σημείωσε ο κ. Μαρινόπουλος.

Ασφαλτόστρωση σε Τράπεζα και Κερύνεια

Τέλος, από τον αντιδήμαρχο έγινε γνωστό ότι στο τέλος του μήνα θα ξεκινήσει η εργολαβία της ασφαλτόστρωσης σε κεντρικούς δρόμους στην Τράπεζα και την Κερύνεια. Συγκεκριμένα, θα ασφαλτοστρωθούν 80 μέτρα στον κεντρικό δρόμο της Τράπεζας και περίπου 60 μέτρα στον δρόμο που ανεβαίνει προς την Άνω Κερύνεια, εκεί όπου υπάρχει φθορά στο οδόστρωμα. ΄΄Κάνουμε κάποιες παρεμβάσεις για την βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη και προσπαθούμε για το καλύτερο΄΄, σχολίασε τέλος ο αντιδήμαρχος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr