background img
banner
banner

Φιλί… ζωής για το αλιευτικό καταφύγιο Κρυονερίου;

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕ  Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΝΙΑΙΑ ΛΙΙΜΕΝΙΚΗ ΖΩΝΗ

Την εξαίρεση του αλιευτικού καταφυγίου Κρυονερίου Ακράτας, από την απόφαση κατεδάφισης αυθαίρετων κτισμάτων και κατασκευών που προωθεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου – Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων,   ζητήσε ο δήμος Αιγιαλείας. Σκοπός είναι μάλιστα, η ένταξη του γραφικού λιμενίσκου στην ενιαία λιμενική ζώνη του δήμου Αιγιαλείας!
Τα παραπάνω έγιναν γνωστά στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας, με τον δήμαρχο Θανάση Παναγόπουλο να αναφέρει ότι σήμερα Πέμπτη θα επισκεφθεί την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και θα ζητήσει εξαίρεση, ενώ θα παρουσιαστούν στην Αποκεντρωμένη όλες οι παρεμβάσεις που έχουν γίνει οι οποίες θα γίνουν γνωστές και κατά την εκδίκαση της υπόθεσης στο Δικαστήριο.

Η ένταξή του στην ενιαία λιμενική ζώνη που προωθεί ο δήμος, ενδεχομένως δώσει το… φιλί της ζωής στο καταφύγιο, παρότι έχει ήδη ενταχθεί στα 52 κτίσματα – εγκαταστάσεις που βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατεδάφιση. Μάλιστα, ήδη έχει δημοσιευθεί η διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την ανάδειξη των αναδόχων εκτέλεσης των εργασιών, με εξασφαλισμένο το ποσό της κατεδάφισης που ανέρχεται σε 250.000 ευρώ…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr