background img
banner
banner

Φιλική… 5άρα από τον Διαγόρα

ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΧΡΗΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Άργησε να ξεκινήσει η Αιγιώτικη ομάδα, οι προσθήκες στο ρόστερ προσέρχονται κατά …μονάδες, δεν έχουν ακόμα καλυφτεί κάποιες απαραίτητες ακόμα θέσεις στις «μελανόλευκες» γραμμές, ευχής έργο θα ήταν να καθυστερήσει αυτή τη φορά η έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και να βρεθούν λύσεις και να καλυφθούν κάποιες θέσεις που έχει ζητήσει ο Χρήστος Παρασκευόπουλος.
Εμφανώς πιο έτοιμος, πιο ομάδα και πιο δουλεμένος ο Διαγόρας του Φίλιππου Σχοινά, διέθετε πλούσιο ρόστερ και πειστικές εναλλακτικές λύσεις.
Κάποια αμυντικά λάθη στην άμυνα της ομάδας των Βραχνεΐκων ξεπεράστηκαν ανώδυνα, όχι όμως και στην εστία του Παναιγιάλειου.
Χωρίς δικαιολογίες ο Διαγόρας κατέκτησε δίκαια τη νίκη, σε ένα σοβαρό τεστ και εξετάσεις που έδωσε ο Παναιγιάλειος, απέναντι από μια ομάδα που θα συναντήσει και στη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Αρνητική η εικόνα, θετικό το γεγονός της ανάδειξης αδυναμιών, που θα πρέπει να δουλευτούν, αλλά και να ενισχυθεί το έμψυχο υλικό.
Για τον Διαγόρα, δύο γκολ πέτυχε ο Τσιριγώτης (26’ 53’) και από ένα οι Ρουμπάτος (76’), Κωνσταντινίδης (80’) και Ν. Τογαντζής (85’).


ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ντούνης, Παπασπηλιόπουλος (37’ Ασπιώτης), Δοξάκης, Κυριακόπουλος, Γραμματίκας, Λούγκος, Τζανουλίνος, Μάζης, Τσουρής, Σκούτας (37’ Μπακατσέλος), Καλόφωνος. Επαιξαν και οι Μέρο, Σπυρόπουλος, Ρόρος, Δημητρέλης, Οικονόμου, Κουτρόπουλος.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Πάγκαλος, Δριμάλας, Α. Τρίγκας, Ρίλντι, Καφεντζής, Ν. Τρίγκας, Γκέκα, Παπαδόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Σπυρόπουλος, Τσιριγώτης. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Κωνσταντινίδης, Ρουγκάλας, Μπαμπούνης, Ρουμπάτος, Βέρρας, Καλλιτσουνάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζησιμόπουλος, Β. Τογαντζής, Ν. Τογαντζής, Τριβέλλας, Παπαλεξόπουλος.
* Ντεμπούτο με γκολ για τον Κώστα Κωνσταντινίδη, ο οποίος ανήκει και επίσημα στο ρόστερ του Διαγόρα.
* Από τον Διαγόρα απουσίαζαν οι τραυματίες Σταυρόπουλος, Νικολόπουλος και Σκιαδαρέσης.
* Σακελλαρίου, Θεοφανόπουλος, Ηλιόπουλος ήταν το διαιτητικό τρίο της αναμέτρησης.
* Φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 της Παναχαϊκής θα δώσει ο Διαγόρας στις 23 Σεπτεμβρίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr