background img
banner
banner

Βασιλική Καλλιμάνη: Η «σιδηρά κυρία της Ελίκης» πρωταγωνιστεί σε ταινία!

Στην νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη πρωταγωνιστεί η Αιγιώτισα επιχειρηματίας Βασιλική Καλλιμάνη, της γνωστής εταιρείας θαλασινών. Η γνωστή ως η «σιδηρά κυρία της Ελίκης» αποφάσισε να δοκιμαστεί σε κάτι διαφορετικό, ακολουθώντας αυτή τη φορά τα βήματα της κόρης της Μαρίας Καλλιμάνη, η οποία διαπρέπει ως μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της γενιάς της.

Η Βασιλική Καλλιμάνη, κατόρθωσε να επιβληθεί σε έναν κόσμο φτιαγμένο για άνδρες, αποδεικνύοντας ότι η επιχειρηματικότητα είναι γένους θηλυκού και τα εμπόδια μπορούν να αποτελέσουν βατήρα για άλματα που δεν τα είχες ποτέ φανταστεί. Τώρα θα την δούμε να κατακτά την μεγάλη οθόνη.

Ποιος είναι ο ρόλος που υποδύεται

Στην ταινία του Γιάννη Οικονομίδη “H μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς”, τα γυρίσματα της οποίας τελειώνουν αυτές τις ημέρες, οι βασικές φιγούρες της ιστορίας είναι οι μανάδες των δύο αντρών, η κυρία Φωτεινή (Βασιλική Καλλιμάνη), η μάνα του Ηρακλή, και η μάνα του Μάνου του Ζαφειρόπουλου, του κυνηγημένου εραστή (Βασίλης Μπισμπίκης), η Αλίκη (Σοφία Κουνιά).

Οι μανάδες, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παρότι και οι δύο ερασιτέχνιδες δίνουν ρεσιτάλ, στην πορεία αποδεικνύονται κατά πολύ χειρότερες από τους γιους τους.

Η ταινία έχει τίτλο «Μπαλάντα της τρύπιας καρδιάς» και το σενάριο υπογράφουν ο Δημοσθένης Παπαμάρκος, ο Γιάννης Οικονομίδης και ο Χάρης Λαγκούσης.

Πρωταγωνιστούν οι: Γιάννης Τσορτέκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Βασίλης Μπισμπίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος και Βαγγέλης Μουρίκης και πολλοί ερασιτέχνες ηθοποιοί.

Πηγή : http://www.thebest.gr/


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr