background img
banner
banner

Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων… τρέλαναν fans και όχι μόνο!

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΟΜΑΔΑ ΝΕΑΡΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Οχήματα με σύγχρονα ηχοσυστήματα που… εντυπωσίασαν όχι μόνο τους fans του είδους αλλά και όλους τους λάτρεις του αυτοκινήτου που ήταν παρόντες, παρουσιάστηκαν στην έκθεση που διοργάνωσε ομάδα νεαρών από το Αίγιο, τους οποίους συνδέει η κοινή αγάπη για το αυτοκίνητο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης ελαστικών «Μαστροκούκος» και από το τις 4.00 το μεσημέρι έως και το βράδυ, η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία!
Μάλιστα, οι πολυάριθμοι επισκέπτες, που κάποια στιγμή κατέκλυσαν τον χώρο, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, που έχουν πάρει μέρος ακόμη και σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό, από όλη τη Δυτική Ελλάδα, από Πάτρα, Αγρίνιο, Πύργο, Ναύπακτο καθώς και από Αθήνα.

Η ιδέα ανήκε στους Αλέξη Ζαχαράκη και Νάνσυ Μπαστογιάννη που έχουν συστήσει την άτυπη ομάδα «Thug Drivers Aigio», διοργανώνοντας συναντήσεις με κοινό παραρονομαστή το αυτοκίνητο και με εφόδιο το πάθος τους γι’ αυτό, κάτι που όπως φαίνεται, είναι ικανό να προσελκύσει τους fans του είδους από όλη την Ελλάδα, στο Αίγιο!

 

 

 

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr