background img
banner
banner

Ικανοποίηση στην Π.Α.Ε.Κ. για την στήριξη του δήμου στην Φιλαρμονική

Η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση, με ανακοίνωσή της, χαιρετίζει την άμεση πρωτοβουλία του Δήμου Αιγιαλείας, για την διάσωση της ιστορίας της Φιλαρμονικής Αιγίου, ‘’Ευτέρπη’’. Η κοινή συνάντηση μεταξύ Δήμου Αιγιαλείας και εκπροσώπων του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Αιγίου, αναμενόμενο ήταν να φέρει θετική έκβαση στην εξέλιξη του ζητήματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.
΄΄Ευχόμαστε η συνεργασία με το Ν.Π.Δ.Δ. Αιγιαλείας να αποδώσει γρήγορα καρπούς καθώς για τον Πρόεδρό του, κ. Βαρδάκη πτυχιούχο Μουσικό δεν θα είναι κάτι άγνωστο προς υλοποίηση και έτσι μαζί με τον Μαέστρο κ. Χαραλαμπόπουλο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. η ξακουστή σε όλη την Ελλάδα Φιλαρμονική Αιγίου θα συνεχίσει να παιανίζει απρόσκοπτα προς το μέλλον, μη ξεχνώντας την μεγάλη ιστορική παρακαταθήκη της΄΄, αναφέρει ο επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ., α΄ αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης.
Τέλος υπενθυμίζει σε όλους τους φίλους και μέλη του Επιμελητηρίου, την εκδήλωση στήριξης που διοργανώνει η Φιλαρμονική Αιγίου, την προσεχή Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 8.30 το βράδυ, στο κέντρο ‘’Μaritimo’’ στην παραλία Άκολης, όπου οφείλουμε να ενισχύσουμε με την παρουσία μας.


Διαβάστε περισσότερα:
· ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr