background img
banner
banner

Παρουσίασε Μούκα ο Κεραυνός | ΦΩΤΟ

Την επίσημη παρουσίαση του Γιώργου Μούκα έκανε σήμερα η διοίκηση του Κεραυνού Αιγίου στο κομμωτήριο Coiffure Cinderella (Κορίνθου 1, Αίγιο) της κας Κικής Τζίκα, χορηγού της ομάδας. Παρόντες από τη διοίκηση ήταν o πρόεδρος Γιώργος Λάγαρης και ο Γιάννης Κατσιμπίρης. Ο Γιώργος Μούκας μαζί με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, αποτελούν τα πιο ηχηρά φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Κεραυνού. Πέρυσι ξεκίνησε τη σεζόν με την BG Hagen στο πρωτάθλημα της Α2 Γερμανίας αλλά για προσωπικούς λόγους τον Δεκέμβρη επέστρεψε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε στον Αρκαδικό (Α2). Τη σεζόν 2016-17 έπαιξε με επιτυχία στην Καβάλα (Α2), ενώ πολύ καλές σεζόν έχει κάνει ακόμη στον Χολαργό (Β΄ Εθνική) και σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών.

Ο Μούκας γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1989 στη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1.98. Ο πατέρας του, Νίκος, ήταν διεθνής καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, στην ομάδα από όπου ξεκίνησε την καριέρα του και ο Γιώργος. Είναι ένας πολυδιάστατος παίκτης (παίζει στις θέσεις 2-3), ικανότατος σε όλους τους τομείς τού παιχνιδιού. Σταθερός στο σκοράρισμα (αλλά δεν θα βάζει 20 πόντους κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι), εξαιρετικός αμυντικός, ταχύτατος, δυνατός, αθλητικός και εκρηκτικός που δίνει ενέγεια στην ομάδα και με μεγάλη έφεση στο ριμπάουντ (για περιφερειακός παίκτης).

“Σε όλες τις ομάδες που ήμουν, όσοι με έβλεπαν να παίζω καταλάβαιναν οτι είμαι ένας αθλητής που τα δίνει όλα για την ομάδα του. Προσπαθώ να δίνω όλη μου την ενέργεια, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και μέσα στο γήπεδο δεν έχω διστάσει ποτέ να “βουτήξω” για μια χαμένη μπάλα ή να βάλω το κορμί μου σε δυνατές μονομαχίες. Η ομάδα πάνω από όλους και όλα”, λέει χαρακτηριστικά…

“Ευχαριστούμε την κα Τζίκα και όλους τους χορηγούς μας”

Μετά την παρουσίαση του Γιώργου Μούκα, τα μέλη της διοίκησης ευχαρίστησαν την Κική Τζίκα για την χορηγία στην ομάδα και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στην επιχείρησή της. “Ευχαριστούμε και όλους τους χορηγούς που μας στηρίζουν και φέτος θέλουμε ακόμη περισσότερους δίπλα μας” τόνισε ο Γιώργος Λάγαρης.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr