background img
banner
banner

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών για την νέα σιδηροδρομική γραμμή

ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΚΑΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΙΓΕΙΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τόσο επί της Παλαιάς Εθνικής Οδού στο ύψος των Καμαρών όσο και στην Αιγείρα ισχύουν τις ημέρες αυτές, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών στο πλαίσιο της νέας σιδηροδρομικής γραμμής.

Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Π.Ε.Ο Κορίνθου – Πατρών, για την εκτέλεση εργασιών κατασκευής Γέφυρας ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή Καμαρών στη Χ/Θ 100+150, ισχύουν από χθες Δευτέρα έως και αύριο Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρες από 7.30 έως 15.00, προκειμένου περαιωθούν προγραμματισμένες εργασίες. Από τον υπεύθυνο εργολάβο θα τοποθετηθεί η κατάλληλη εγκεκριμένη σήμανση και θα υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό για την εξυπηρέτηση κίνησης των διερχομένων οδηγών. Από το Α.Τ. Αιγιαλείας θα ληφθούν όλα τα ενδεικνυόμενα Μέτρα Τροχαίας, εφόσον απαιτηθεί κατά την εφαρμογή της απόφασης. Άρθρο 2ο Η ισχύς της παρούσας αρχίζει : Α) από την τοποθέτηση των σχετικών ρυθμιστικών πινακίδων από τον αρμόδιο εργολάβο. Β) από τη δημοσίευσή της, σύμφωνα με το άρθρο 109 του Ν.2696/1999 Κ.Ο.Κ. και την ανάρτησή της στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το άρθρο 4 Ν.3861/2010.

Επίσης, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οδών θα ισχύσουν στην περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Aιγείρας Δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας, για την κατασκευή της Κάτω Διάβασης 24, στο πλαίσια του έργου «Κατασκευή υπολειπόμενων έργων υποδομής, επιδομής, σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης, τηλεπικοινωνιών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σηράγγων για την νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο – Ροδοδάφνη (Α.Σ. .715) »κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων για την περιοχή της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρας Δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας. Προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας και αποφυγής τροχαίων ατυχημάτων έχει αποφαστεί η εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως αυτές είχαν οριστεί και εφαρμοζόταν με την υπ’αριθ. 7Β/2018από 24-04-2018 απόφαση Δ/νσης Αστυνομίας Αχαΐας, για την εκτέλεση των εν θέματι εργασιών. Η ισχύς της παρούσας ορίζεται από την έκδοση και ανάρτηση της παρούσας στο διαδίκτυο και για διάστημα τριών μηνών. Ο ανάδοχος του έργου υποχρεούται σε όλη τη διάρκεια των εργασιών να τοποθετεί και να συντηρεί σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία, την ισχύουσα Πρότυπη Τεχνική Προδιαγραφή σήμανσης εκτελούμενων έργων και τα εγκεκριμένα Εγχειρίδια Λειτουργίας, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες κ.λπ., ώστε να εξασφαλίζεται με αποκλειστική του μέριμνα και ευθύνη η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr