background img
banner
banner

Με κέφι και προοπτική οι Ακαδημίες του Αστέρα

Επανδρωμένες με διακεκριμένους εκπαιδευτές, οι Ακαδημίες του Αστέρα έκαναν την αρχή στο γήπεδο (7Χ7) της Τέμενης την περασμένη Τετάρτη.
Περυσινά και καινούρια παιδιά, άφησαν πίσω τους τις καλοκαιρινές διακοπές και …όρμησαν με διάθεση στο αγαπημένο τους σπορ. Ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και κάτοχος διπλώματος UEFA C Μάκης Λελούδας, έχει δίπλα του άξιους υποστηρικτές, τους προπονητές Αντώνη Μπάλα και τον γυμναστή ΤΕΦΑΑ Γιάννη Ρότσκα.
Ικανοποιημένοι όλοι από το ζήλο και την όρεξη των νεαρών, έχουν ξεκινήσει παράλληλα τις δοκιμές σε αγόρια και κορίτσια, με το διάστημα των εγγραφών να διατηρείται όλο τον μήνα.
Για την προσφιλή του αυτή απασχόληση, ο ειδικός στα θέματα προπονητικής Μάκης Λελούδας μας δηλώνει:
«Είμαι ικανοποιημένος από την συνεργασία μου με τον Αστέρα, καθώς και με τους άξιους συνεργάτες που θα έχω δίπλα μου, τον Αντώνη και τον Γιάννη.
Από κοινού μέσα από σκληρή δουλειά, θα επιδιώξουμε να στήσουμε γερές βάσεις για τους μικρούς, μέσα από μια εξειδικευμένη εκπαίδευση, που δεν σταματά μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και με τη σωστή διαπαιδαγώγηση, στις υποχρεώσεις τους στο σχολείο, στο σπίτι, στο σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο και τον συμπαίκτη.
Μας ευχαριστεί που μας εμπιστεύονται, το πλάνο μας είναι προσεκτικό και μακροχρόνιο, χωράει πολλά παιδιά και τα περιμένουμε».


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr