background img
banner
banner

Με παράσταση ξεκινά η νέα χρονιά!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΜΑΡΩΝ

Με μία παράσταση θα ξεκινήσει τη νέα χορευτική χρονιά ο Χορευτικός Όμιλος Καμαρών, κάνοντας έτσι μία δυναμική αρχή. Η παράσταση «Ο κύκλος του χορού ταξιδεύει…» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτέμβρη, στις 7.30 το απόγευμα, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Καμαρών, με ελεύθερη είσοδο.

Στην παράσταση θα παρουσιαστούν τραγούδια και χοροί από την Πελοπόννησο, από την Ήπειρο, την Ικαρία, από την Εύβοια και τα παράλια της Μ. Ασίας, από τη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία, από την Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία με αντίστοιχες φορεσιές, ενώ θα συμμετέχουν περισσότεροι από 60 χορευτές όλων των τμημάτων (παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων) που λειτουργούν στο σύλλογο.

Επίσης, από τη Δευτέρα 10 Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές για τη νέα χορευτική χρονιά και θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, 6.00-8.00 το απόγευμα, στο γραφείο του Χορευτικού Ομίλου Καμαρών (γέφυρα Καμαρών, τηλ. 2691032470). Οι εγγραφές αφορούν τόσο σε νέους χορευτές και χορεύτριες όσο και σε αυτούς που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στα μαθήματα και στις παραστάσεις του συλλόγου. Τη φετινή χρονιά, στο Χορευτικό Όμιλο Καμαρών θα λειτουργήσουν τμήματα νηπιακά, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων ενώ τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr