background img
banner
banner

Ο Ιατρικός Σύλλογος θυμάται τον Ανδρέα Μάρκου

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ

Αναφορά στον ιδιαίτερα αγαπητό Παιδίατρο Ανδρέα Μάρκου, που έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών, πριν λίγες ημέρες, κάνει μέσω ανακοίνωσής του, ο Ιατρικός Σύλλογος Αιγίου.

Όπως τονίζει, ΄΄έφυγε από τη ζωή ο εξαίρετος συνάδελφος Παιδίατρος Ανδρέας Μάρκου. Εργάστηκε από το 1961 μέχρι το 2005 στο ιδιωτικό του ιατρείο  στο Αίγιο, προσφέροντας με τις γνώσεις του, με τον ευγενή χαρακτήρα του, με την αγάπη του για τα παιδιά, σημαντικά στην τοπική κοινωνία της Αιγιάλειας, ακόμα και σε πολύ δύσκολους καιρούς. Την τελευταία δεκαετία ζούσε στο Λονδίνο με την αγαπημένη του σύζυγό Χριστίνα, την κόρη του Λένα καθηγήτρια σε πανεπιστήμιο της Αγγλίας, ευτύχησε δε να δει και την εγγονή του που φέρει και το όνομά του να ακολουθεί την ιατρική΄΄.

Επίσης, καταλήγει ως εξής: ΄΄Ήταν αγαπητός από όλους τους συναδέλφους, όλοι διδαχτήκαμε από τη συμπεριφορά του και τον ήπιο χαρακτήρα του, συμμετείχε δε ενεργά πάντα μέχρι και την συνταξιοδότησή του σε όλες τις δραστηριότητες του Ιατρικού Συλλόγου Αιγίου. Καλό σου ταξίδι αξιαγάπητε συνάδελφε Αντρέα΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr