background img
banner
banner

Ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις με θερμό χειροκρότημα!

ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΜΕΝΗ

Με τρία τμήματα και με 34 συνολικά από τους χορευτές του, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου έδωσε την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου παράσταση μιάμισης ώρας στο παραθεριστικό Κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου. Ήταν η τελευταία παρουσία του Ομίλου το φετινό καλοκαίρι στο ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ της Τέμενης που απέσπασε ιδιαίτερο χειροκρότημα από το κοινό.

Η παρουσίαση άρχισε στις 10.00 το βράδυ με χορούς Θεσσαλίας, συνεχίστηκε με νησιώτικους χορούς από όλη την Ελλάδα, με θρακιώτικους, με χορούς από την Πελοπόννησο και την Ήπειρο, με χορούς από τα νησιά των Κυκλάδων, από την Αιτωλοακαρνανία και την Ήπειρο. Δύο από τα τμήματα παρουσίασαν μετά Χασάπικο για να κλείσουν μετά και τα τρία τμήματα με παραδοσιακή Χασαπιά. Τα παιδιά του Χορευτικού χειροκροτήθηκαν θερμά από τους παραθεριστές που ήταν πάρα πολλοί, γεγονός που έκανε εντύπωση στους χορευτές.

Οι παραστάσεις του τρίτου κύκλου

Πριν από την τελευταία παράσταση στο ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ στις 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν οι εξής εμφανίσεις :20/6/2018 ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ, 7/7/2018 Θεματικό Πάρκο Συνεβρού, 9/7 ΟΠΑΚΕ -ΟΤΕ, 11/7 Πολιτιστικό «Οι φίλοι της Βυζαντινής Μουσικής», 16/7 ΟΠΑΚΕ-ΟΤΕ, 18/7 Καμάρες εκδήλωση ΔΗΚΕΠΑ, 22/7 Κράθιο εκδήλωση για τον Λ. Παπαδόπουλο, 29/7 Μνημόσυνο θανόντων μελών του Ομίλου, 29/7 Έκθεση φωτογραφίας, 29/7 Παράσταση στα Ψηλαλώνια για τα 40 χρόνια του Χορευτικού, 30/7 δεύτερη παράσταση για τα 40 χρόνια, 17/8 Χρυσάμπελα, 26/8 ΟΙΝΟΞΕΝΕΙΑ (λήξη).

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές

Εν τω μεταξύ, άρχισαν την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές νέων υποψηφίων χορευτών και ανανέωση εγγραφής παλαιών και θα διαρκέσουν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Από την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου αρχίζουν τα μαθήματα παραδοσιακών χορών.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr