background img
banner
banner

Πάμε για ύπνο Κατερίνα…

Του Γιάννη Μεντζελόπουλου

Μεγάλη μεταγραφική επιτυχία! Η Κατερίνα πήγε στην κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ! Η Ελλάδα παρακολουθεί συγκλονισμένη. Τρέμουν οι… τρομοκράτες, οι ληστές και οι… Ρουβίκωνες από το δίδυμο Όλγας – Κατερίνας!

Και… καλά η υπουργός, αλλά η υφυπουργός Κατερίνα πώς θα συνεργαστεί μαζί της για να… προστατεύσουν τον πολίτη που πιστεύει αντίθετα πράγματα από την εξ Άρτης πολιτικό;

Δικαιούμαι ως ψηφοφόρος της Κατερίνας να την κρίνω. Συγκεκριμένα, της έβαλα τον 5ο σταυρό το 2000, που ήμουν δικαστικός αντιπρόσωπος στην Καισαριανή (Β΄ Αθηνών, τότε ίσχυε ακόμη η πεντασταυρία). Ως νέα ακόμη τότε δικηγόρος – και ωραία, ας μην… κρυβόμαστε – εξελέγη για πρώτη φορά. Και τώρα, μετά από μία τέτοια πορεία, στην «πρώτη φορά Αριστερά»;

Στο συνέδριο της Ν.Δ., λίγους μήνες αργότερα από τον Απρίλιο του 2000, την συνάντησα στους διαδρόμους του Σ.Ε.Φ. Θεώρησα καλό να την χαιρετίσω και να της πω, ότι την είχα ψηφίσει χωρίς να είμαι ψηφοφόρος της Β΄ Αθηνών. Η συνάδελφος με ευχαρίστησε και πριν προλάβουμε να πούμε κάτι άλλο, πολλοί γνωστοί της και άγνωστοι σύνεδροι έσπευδαν να την χαιρετίσουν. Ήδη είχε αρχίσει να δείχνει δυναμική και με αρκετά καλό λόγο στα κανάλια, βεβαίως ήταν –τότε – και εντυπωσιακή, είχε μία… λάμψη θα έλεγα.

Την ξανασυνάντησα μετά από χρόνια στην Πάτρα σε συνεδρίαση της Νομαρχιακής (ως απεσταλμένη εξ Αθηνών) και επίσης πριν τρία χρόνια σε σύσκεψη διοικητών και αναπληρωτών διοικητών νοσοκομείων στην «Αριστοτέλους» στην Αθήνα. Πάντα καλοντυμένη και φινετσάτη. Πλέον διέκρινες μία ωριμότητα στο βλέμμα της, υφυπουργός Υγείας επί Σαμαρά ήταν τότε.
Γι’ αυτό και με εξέπληξε δυσάρεστα η προ ημερών κίνησή της: «Έτρεξε», ως διαγραμμένη έστω, στον αντίπαλο!!! Να κερδίσει τι, να κάνει τι; Να εκδικηθεί τον Κ. Μητσοτάκη και να εκθέσει χωρίς λόγο τον Κ. Καραμανλή; Ή μήπως νομίζει ότι θα την ψηφίσει κάποιος από τους ψηφοφόρους στη Β΄ Αθηνών; Εγώ πάντως, ως παλιός «ψηφοφόρος» της, κάνω ήδη την… αυτοκριτική μου.

Και όπως μου είπε ένας παλιός συναγωνιστής εκ Βαλιμιτίκων Αιγιαλείας, «έγινε το νούμερο 153» (εννοώντας ότι προσφέρει στήριξη στην παραπαίουσα κυβέρνηση στη Βουλή)! Εγώ προσθέτω: Καληνύχτα Κατερίνα, ας… πάμε καλύτερα για ύπνο! Είναι πολύ… ανούσιο (σούπα) το… εργάκι που αποφάσισες να παίξεις σε μικρό μάλιστα… ρολάκι!


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΠΟΨΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr