background img
banner
banner

Στην Θύελλα Αιγίου ο Τάκης Παπαδόπουλος

Ο Τάκης Παπαδόπουλος απόκλινε για λίγο της πορείας του από τα μεγάλα και επαγγελματικά πρωταθλήματα, αποφασίζοντας να συνεργαστεί με μια ομάδα της περιοχής, τη Θύελλα Αιγίου. Παράλληλα θα του δίνεται η ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, όπως ο ίδιος τονίζει και χαρακτηριστικά δηλώνει:

«Τα νεαρά παιδιά της Θύελλας Αιγίου, μου θυμίζουν έντονα το δικό μου ξεκίνημα. Τότε που με τις διαφορετικές υπάρχουσες συνθήκες, φεύγαμε από τις αλάνες με καρδιοχτύπι, για να πάμε να αγωνιστούμε μπροστά σε κόσμο, σε σωματεία με ιστορία και απαιτήσεις.

Η Θύελλα είναι από την περιοχή μας, που σημαίνει ότι μου επιτρέπεται η πρόσβαση στα επαγγελματικά μου …τρεξίματα, λειτουργεί με σύστημα, με μεράκι και σε βάθος, απόδειξη τα παιδιά που έχουν μεταβεί σε επαγγελματικά πρωταθλήματα.
Με τον Κυριάκο Αθανασίου και τους συνεργάτες του να διαχειρίζονται ποιοτικά όλα τα τμήματα, το δυνατό ΔΣ που εμπιστεύονται γονείς και χορηγοί, έχουν ανοιχτές προοπτικές και πρόοδο σε βάθος χρόνου.
Αξίζει την στήριξη του κόσμου και κάθε συνεργάτη σε όλα τα επίπεδα. Από τη δική μου πλευρά θα προσπαθήσω να συμβάλλω με τις δυνάμεις μου, στις νέες επιτυχίες της Θύελλας Αιγίου.»

Η παρουσίαση του Τάκη Παπαδόπουλου έγινε στο υποκατάστημα Αιγίου «ΙΕΚ Βέργη», παρουσία του κ. Γιάννη Μοιραλιώτη και από την Θύελλα ο πρόεδρος Γιώργος Παξιμάδης και ο γενικός αρχηγός Νίκος Μαραγκός.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr