background img
banner
banner

Στο «παζλ» του νέου Παναιγιάλειου

Τα …κομμάτια του νέου Παναιγιάλειου συγκεντρώνουν και συνθέτουν με ιδιαίτερη προσοχή, τα μέλη της νέας διοίκησης, ο προπονητής Χρήστος Παρασκευόπουλος με τους συνεργάτες του, το φίλαθλο κοινό που τείνει δειλά – δειλά να αναπτυχθεί στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου.

Αυτά ήσαν τα πρώτα σημάδια και οι εντυπώσεις που αποκομίστηκαν από το πρώτο φιλικό του Παναιγιάλειου. Από την Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία ο αντίπαλος Κεραυνός Αγίου Βασιλείου, όμως εκείνο που πρόσεχαν διοίκηση και φίλαθλοι, ήταν η οργάνωση της ομάδας με την λίγη μέχρι τώρα προετοιμασία που πρόλαβε, η κυκλοφορία της μπάλας, οι ταχύτητες στον χώρο και στις μεταβιβάσεις. Παράλληλα υπολογισμοί γινόντουσαν για τα περιθώρια αγωνιστικής ανόδου της Αιγιώτικης ομάδας, με ή χωρίς άλλες μεταγραφές.

Θετικό το πρώτο τεστ από τα στοιχεία που παρουσίασαν οι παίκτες του Παναιγιάλειου στο χθεσινό φιλικό, κάποιες προσθήκες που θα ακολουθήσουν θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την «μελανόλευκη» εικόνα.

Οι εικονιζόμενοι Νίκος Κυριαζόπουλος, Κώστας Δεληγιάννης και Δημήτρης Μπαλαφούτης, χαίρονται που έμεινε …ζωντανή στις επάλξεις η Αιγιώτικη ομάδα. Μαζί με τον φίλαθλο κόσμο της Αιγιάλειας, μπορούν να την φέρουν και πάλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Dum spiro, spero


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr