background img
banner
banner

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Αχαΐας στην «Πελοπόννησο 2018»

ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΩΣ ΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, με σχετική ανακοίνωσή του, ενημερώνει τα μέλη του ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η έκθεση «Πελοπόννησος 2018», μεταξύ 3 και 10 Οκτωβρίου στην Κόρινθο. Η πλατεία Φλοίσβου (Χερσαία Ζώνη Λιμένος Κορίνθου) θα φιλοξενήσει εκθέτες και επισκέπτες της «Πελοπόννησος 2018».

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Επιμελητήριο Κορινθίας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία του Επιμελητηρίου,  τελεί δε υπό την υποστήριξη των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Κορινθίων. Στην διάρκεια της έκθεσης, όπως κάθε χρόνο, διοργανώνονται παράλληλες εκδηλώσεις (ομιλίες, παρουσιάσεις, διαγωνισμοί, ψυχαγωγικά προγράμματα κ.ά.).

΄΄Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι πρόκειται να πραγματοποιηθεί η έκθεση «Πελοπόννησος 2018», μεταξύ 3 και 10 Οκτωβρίου 2018 στην Κόρινθο. Παρακαλούμε τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαΐας τα οποία προτίθενται να συμμετάσχουν να επικοινωνήσουν με την κα Νόρα Νικολοπούλου στο επιμελητήριο Αχαΐας, τηλ. 2610 277 779 (εσωτ 11)΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Επιμελητηρίου Αχαΐας.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr