background img
banner
banner

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 1η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Ξεκίνησαν στις 10 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές νέων μελών του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, διαδικασία που θα συνεχιστεί μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.
Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την 1η Οκτωβρίου. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται 19.00 – 21.00 κάθε βράδυ, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στις αίθουσες του Ομίλου, Δεσποτοπούλων 6.

Οι αρχάριοι ενήλικες θα κάνουν μάθημα 21.00 – 22.30 κάθε Πέμπτη. Το δεύτερο έτος ενηλίκων θα προγυμνάζεται στο χορευτικό έτος 2018-19 κάθε Τρίτη 21.00 – 22.30. Τα υπόλοιπα τμήματα την ίδια ημέρα και ώρα εκτός από το περυσινό 6o έτος του Σαββάτου που περνά στους μεγάλους χορευτές της Παρασκευής και από το 4o έτος της Δευτέρας που θα κάνει μάθημα 19.00 – 21.00 κάθε Τετάρτη.

Προσκλήσεις από το εξωτερικό

Ακόμα δεν άρχισαν τα μαθήματα και έφθασαν δύο προσκλήσεις για παραστάσεις εντός της Ελλάδος. Η πρώτη από την Κεντρική Μακεδονία είναι για τους Στεριανούς 24-25-26/11/2018. Σε προφορική συνομιλία, αναμένεται το συμφωνητικό, οι όροι φαίνονται εξαιρετικοί για τον Χορευτικό Όμιλο Αιγίου και εάν οι οργανωτές κάνουν και εγγράφως τις ίδιες προτάσεις είναι σίγουρη η αποδοχή της πρότασης , από το Δ.Σ. του αιγιώτικου Συλλόγου.

Η δεύτερη είναι από Σύλλογο της Κεντρικής Ελλάδος και αφορά πάλι Στεριανό συγκρότημα, είναι δε για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απριλίου 2019. Οι όροι είναι πιο δυσμενείς οικονομικά. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εξετάσει τις προτάσεις αυτές, όπως και άλλες από εσωτερικό και εξωτερικό και θα αποφασίσει. Την απόφασή του αυτή θα ανακοινώσει στους γυμναστές και χορευτές, οι οποίοι ανάλογα με τα οικονομικά τους θα την αποδεχθούν ή θα την απορρίψουν…


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr