background img
banner
banner

Τεράστια επιτυχία των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου!

ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2018

Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο οι επιτυχίες των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις. Τριάντα τέσσερις μαθητές του σχολείου εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συγκεκριμένα, 7 μαθητές εισάγονται σε Α.Ε.Ι., 24 μαθητές εισάγονται σε Τ.Ε.Ι., 2 στην υψηλόβαθμη Σχολή του Εμπορικού Ναυτικού και ένας μαθητής στην ΑΣΠΑΙΤΕ (Σχολή Εκπαιδευτικών Τεχνικής Εκπαίδευσης).

Στο σημείο αυτό αξίζει να τονιστούν τα όσα από τον διευθυντή του σχολείου Χαράλαμπο Παπαγιωτακόπουλο, έγιναν γνωστά: ΄΄1. Ένας μαθητής μας εισάγεται στο Πολυτεχνείο Πάτρας στην Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών. 2. Μια μαθήτρια μας πέρασε πρώτη σε βαθμολογία στο ΤΕΙ Εργοθεραπείας Αθήνας (σημειωτέων ότι διέθετε τα απαιτούμενα μόρια και θα μπορούσε να εισαχθεί σε Ιατρική Σχολή, αν επιθυμούσε). 3. Δύο μαθητές του σχολείου μας είναι στους τρεις πρώτους στο ΤΕΙ Λογοθεραπείας Πάτρας. (Η μία κατέχει την 1η θέση εισαγωγής και η άλλη την 3η θέση)΄΄.

Και καταλήγει ως εξής; ΄΄Με μεγάλη χαρά λοιπόν, ο Διευθυντής, οι Υποδιευθυντές και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου, συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την επιτυχία τους, ευχόμενοι υγεία και καλές σπουδές. Επίσης συγχαίρουμε τους γονείς και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο στήριξης των παιδιών τους΄΄.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr