background img
banner
banner

Υπό κατάληψη 17 σχολεία στη Δυτική Ελλάδα

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Συνετισμένοι και πιο ώριμοι παρουσιάζονται οι μαθητές της Αιγιάλειας που δεν ακολουθούν την… γραμμή των καταλήψεων άλλων σχολείων της χώρας. Είναι χαρακτηριστικό ότι προχθές ξεκίνησαν καταλήψεις σε πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ μόνο στην Δυτική Ελλάδα, ο αριθμός των υπό κατάληψη σχολείων χθες έφτανε τα 17!

Σε επικοινωνία του Protionline.gr  με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Αχαΐας, έγινε γνωστό ότι σε κανένα σχολείο της Αιγιάλειας δεν παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι και πέρυσι, ήταν η μόνη χρονιά που δεν σημειώθηκαν καταλήψεις στα σχολεία της περιοχής, εν αντιθέσει με σχολικές μονάδες στην Πάτρα και σε άλλες πόλεις, που είχαν πολυήμερες κινητοποιήσεις.

Κλειστά παρέμειναν χθες Γυμνάσιο – Λύκειο στο συγκρότημα της Βουδ στην Πάτρα, το ΕΠΑΛ Αγίας Σοφίας Πάτρας, το 2ο Γυμνάσιο – Λύκειο Πάτρας και το Γυμνάσιο – Λύκειο της Κάτω Αχαΐας με τους μαθητές να έχουν σχηματίσει ανθρώπινη αλυσίδα μπροστά από τις εισόδους. Φαίνεται μάλιστα ότι η συμβολική αποχή από τα μαθήματα, συνδέεται και με τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr