background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Στο δρόμο του πρωτοπόρου Άρη η Θύελλα Αιγίου

ΕΚΤΟΣ ΜΕ ΚΕΡΑΥΝΟ Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ / ΖΗΡΙΑ

Με το απόλυτο βαθμών μόνος στην κορυφή του Β΄ ομίλου ο Άρης, θα δοκιμάσει αυτή τη φορά τις δυνάμεις του στο «Ντα Λουζ» απέναντι στη Θύελλα Αιγίου. Οι πρωτοπόροι θέλουν τη νίκη και την παραμονή στη μοναξιά της κορυφής, γνωρίζουν ότι τους περιμένει πολύ δύσκολο έργο για να κάμψουν την αντίσταση της Θύελλας, βασίζονται στην ιδιαίτερη έδρα που τους προσφέρει το «Ντα Λουζ».
Για τον Άρη αυτό θα είναι το πλέον δύσκολο φετινό παιχνίδι και ενδεχόμενη νίκη θα του προσθέσει πόντους και …ύψος στον φετινό ανταγωνισμό των πρώτων θέσεων.
-Μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Θύελλα Αιγίου, ο Κεραυνός κινείται αθόρυβα κερδίζοντας βαθμούς και έδαφος. Το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Φοίνικα / Ζήρια, προσφέρεται για ένα ακόμα …σκαλοπάτι στην αναρρίχησή του. Οι φιλοξενούμενοι θα υποχρεωθούν να παίξουν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο με …παγίδες, τον οποίο γνωρίζουν καλά οι αντίπαλοί τους. Σύμφωνα με την μέχρι εικόνα τους, θα χρειαστούν διάρκεια σε καλή απόδοση, για να αποφύγουν δυσάρεστο αποτέλεσμα.
-Η νεανική ομάδα του Δαβουρλή, μας έχει συνηθίσει να παίζει καλά στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια. Δεν τον εξυπηρετεί ιδιαίτερα το γήπεδο της Αγυιάς, στο οποίο τυπικά φιλοξενεί τον Αετό Π, αφού και ο Αετός χρησιμοποιεί την ίδια έδρα.
Πάντως ο Δαβουρλής έχει να καμαρώνει για την εκτός έδρας νίκη του σε βάρος του Πάτραι, γεγονός που θα του προσφέρει ψυχολογία νικητή.
-Κοινή έδρα έχουμε και με τους δυο αντιπάλους στο γήπεδο Προαστείου. Η Νίκη θα είναι η τυπικά γηπεδούχος στο τοπικό ντέρμπι με την ΑΕ Δρεπάνου, που θέλει το γρηγορότερο να …ξεπλύνει την …ντροπή από την ήττα κυπέλλου στη Ροδιά.
-Στο …πολυσύχναστο γήπεδο της Αγυιάς, θα παίξει και ο Πανιώνιος / Αχιλλέας με τον ΑΠΣ Πάτραι. Αναμέτρηση ανοιχτή σε όλα τα αποτελέσματα με το ζητούμενο της νίκης αμφίπλευρο. Ο Πανιώνιος για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, το Πάτραι για να δικαιολογήσει τον αρχικό στόχο που είχε θέσει για πρωταθλητισμό.
-Τέλος υπάρχει και το ντέρμπι των δυο ουραγών. Στο Ρίο ο χωρίς βαθμούς Ψαθόπυργος που τους ψάχνει απελπισμένα και με τον Γιάννη Τσίκα τώρα στον πάγκο του, ελπίζει να είναι περισσότερο τυχερός και ουσιαστικός αυτό το Σάββατο. Υποδέχεται το Ζαβλάνι / Αίας, που με ένα βαθμό κατέχει την προτελευταία θέση του ομίλου.

Α ΟΜΙΛΟΣ: Απρόβλεπτες εξελίξεις κρύβει η 5η αγωνιστική

Στον Α΄ όμιλο η Θύελλα Π. σιγουρεύει από τώρα την πρωτιά της, κερδίζοντας τους βαθμούς από τον απερχόμενο Τριταιϊκό. Αντίθετα με τον ισόβαθμό της Ατρόμητο Π., που θα πρέπει να κοπιάσει στον αγωνιστικό χώρο απέναντι στην Αναγέννηση. Η Δόξα υποδέχεται στην Παραλία τον Αστέρα Τσουκαλεΐκων και σαν λογικό φαβορί μπορεί να ενισχύσει τη θέση της. Την ευκαιρία να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, θα κυνηγήσει ο Πήγασος κόντρα στη Δόξα Χαλανδρίτσας. Οι νεανικές ομάδες της Πάτρας 2005 και ο Δίας, απειλούν για νέες …ζημιές. Η μεν Πάτρα παίζει στα Σαγέικα με τον Εθνικό, που έμεινε από προπονητή από την περασμένη Τετάρτη. Ο δε Δίας, υποδέχεται την Αχαϊκή, που ναι μεν διαθέτει το όνομα, υπολείπεται όμως από χάρη.

ΕΠΟΜΕΝΗ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Β ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 20/10 -16:00
Αρης – Θύελλα Αιγ.: Χρονάς
Κεραυνός – Φοίν/Ζήρια: Σακελλαρίου
Νίκη – ΑΕ Δρεπάνου: Καλύβας
Δαβουρλής – Αετός: Πετρόπουλος
Ψαθόπυργος – Ζαβ/Αίας: Σαφαρίκας
Κυριακή 21/10 -16:00
Πανιώνιος/Αχ. –Πάτραι: Τζαγκαράκης

ΕΠΟΜΕΝΗ 5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (Α ΟΜΙΛΟΣ)

Σάββατο 20/10 -16:00
Δόξα Παρ. –Αστέρας Τσουκ: Τρίγκας
Εθνικός Σαγ. – Πάτρα 2005: Καδδάς
Πήγασος – Δόξα Χαλ.: Παπαδόπουλος
Αναγέννηση – Ατρόμητος Π.: Ανδριανός
Τριταιϊκός – Θύελλα Π. 0-3 α.α.
Κυριακή 21/10 -16:00
Δίας – Αχαϊκή: Φωκάς


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr