background img
banner
banner

52 σωματεία στον …τροχό της κληρωτίδας

Το μεσημέρι της Παρασκευής  στις 12:00, θα πραγματοποιηθεί  η κλήρωση του β΄ γύρου, για το ερασιτεχνικό κύπελλο ΕΠΣΑ, καθώς ανακοίνωσε η διοργανώτρια του νομού μας:
«Από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 12/10/2018 και ώρα 12.00 μ., στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Β’ Γύρου του Κυπέλλου ΕΠΣΑ περιόδου 2018-2019.»

Κληρώνει για 52 σωματεία

Στο πέρας της πρώτης φάσης, εξήλθαν 21 σωματεία που προκρίθηκαν από τα ισάριθμα ζευγάρια των αγώνων, συν τρία ακόμα που είχαν περάσει χωρίς αγώνα: Αχιλλέας Καμαρών, Κρίνος, Δόξα Νιφορεΐκων.
Σχηματίζεται ένα σύνολο 24 ομάδων από Β΄ και Γ΄ κατηγορία. Άλλες τόσες είναι οι ομάδες της Α΄ κατηγορίας, οι οποίες μας ανεβάζουν στο άθροισμα 48.
Στο κύπελλο συμμετέχουν όμως επίσης τα σωματεία της Γ΄ Εθνικής: Παναιγιάλειος, Διαγόρας Βραχνεΐκων και Πανμοβριακός, αλλά και η Κ19 της Παναχαϊκής, που φτάνουν το συνολικό αριθμό των σωματείων στα 52.

Πως θα λειτουργήσει το κύπελλο στη γ΄ φάση

Στη γ΄ φάση θα βρεθούν συνολικά οι 26 ομάδες που θα έχουν προκριθεί. Για να βγει άρτιος αριθμός διαιρούμενος με το 4, θα έχουμε κλήρωση για τις 20 ομάδες, αφήνοντας 6 τυχερές, που θα βρεθούν χωρίς αγώνα στην δ΄ φάση.
Μαζί με τις 10 ομάδες που θα προκριθούν (+6), θα έχουμε ένα σύνολο 16 σωματείων, που θα βαδίσουν στον δρόμο του τελικού.

Με γεωγραφικά κριτήρια και δυο γκρουπ η β΄ φάση

Τα 52 σωματεία της β΄ φάσης, θα μπουν σε δυο ξεχωριστά γκρουπ, ώστε να ισχύσουν μέχρι ενός σημείου τα γεωγραφικά κριτήρια.
Θα έχουμε λοιπόν τον όμιλο Αιγίου – Πάτρας που θα περιλαμβάνει 22 ομάδες και τον όμιλο Πάτρας – Αχαγιάς, με τις υπόλοιπες 30

Ένας …τυχερός στο γκρουπ Αιγίου

Ο Τριταιϊκός είχε δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, δεν κατέβηκε, μπαίνει τυπικά και σ’ αυτή την κλήρωση του κυπέλλου στον όμιλο των ομάδων Αιγίου – Πάτρας, κάνοντας τυχερή την ομάδα που θα κληρωθεί μαζί του και θα περάσει στην γ΄ φάση χωρίς αγώνα.

Πως χωρίζονται τα γκρουπ των δυο ομίλων

Α’ ΟΜΙΛΟΣ
1. Αετός Πατρών
2. Αιγείρα / Ακράτα
3. Αναγέννηση Ψαθοπύργου
4. Ανω Καστρίτσι
5. Αρης Πατρών
6. Αστέρας Τέμενης
7. Αχιλλέας Καμαρών
8. Δαβουρλής Κ. ‘92
9. Δρέπανο
10. Ζαβλάνι / Αίας
11. Θύελλα Αιγίου
12. Καλάβρυτα
13. Κεραυνός Αγ. Βασιλείου
14. Νίκη Προαστείου
15. Παναιγιάλειος
16. Παναχαϊκή
17. Πανιώνιος / Αχιλλέας
18. Πάτραι ΑΠΣ
19. Τριταιϊκός
20. Φλόγα Κ. Καστριτσίου
21. Φλόγα Ροδιάς
22. Φοίνικας Ζήριας


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr