background img
banner
banner

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | Β ΟΜΙΛΟΣ: Η Θύελλα πήρε το τοπικό ντέρμπι 3-1 τον Φοίνικα / Ζήρια

Ο ΆΡΗΣ 2-1 ΤΟΝ ΔΑΒΟΥΡΛΗ ΚΑΙ 3 ΣΤΑ 3

Στην κορυφή παρέμεινε ο Άρης, που σε ένα ακόμα παιχνίδι έδειξε χαρακτήρα και στοιχεία νικητή. Με ανατροπή στο γήπεδο της Ροδιάς, πήρε τη νίκη 2-1 από τον Δαβουρλή, που είχε ανοίξει το σκορ.
-Με επιτυχία συνοδεύτηκε αυτή τη φορά στο Προάστειο, το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι της Νίκης. Δίκαιη η επικράτηση 2-1 σε βάρος του Πανιώνιου / Αχιλλέα, σε μια συνάντηση που είχαμε και τα τρία γκολ στο α΄ ημίχρονο. Οι νικητές μη έχοντας σιγουρέψει νωρίτερα το «τρίποντο», κινδύνεψαν να ισοφαριστούν στα τελευταία λεπτά από τον Μούνγκουλη.
-Δυνατό αέρα είχε στα γήπεδα Προαστείου, Ρίου, αλλά και Αγίου Βασιλείου. Εκεί ο Κεραυνός έχοντας σύμμαχο τον αέρα στο α΄ ημίχρονο, σημείωσε το γκολ που έκρινε τη συνάντηση με την ΑΕ Δρεπάνου. Σκόρερ ο Νάτσης με άπιαστο σουτ εκτός περιοχής. Το Δρέπανο δεν είχε την κλασική ευκαιρία που θα μπορούσε να του δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας.
-Βαριά ήττα γνώρισε στο γήπεδο Ρίου ο Ψαθόπυργος 0-5 από το Πάτραι. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου, που στοίχισε στη λήξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Λέση.
-Στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του σημείωσε και την πρώτη του νίκη ο Αετός 3-0 το Ζαβλάνι / Αίας.

Φοίνικας / Ζήρια Θύελλα Αιγίου 1-3

Με χαρακτηριστική καθυστέρηση κινητοποιήθηκε ο Φοίνικας / Ζήρια, μειώνοντας στο 89΄ σε 1-3 με την κεφαλιά του Τέρπου, ύστερα από σέντρα του Παπαδημητρακόπουλου. Δεν απέμενε πολύς χρόνος στη συνέχεια για να ανατρέψει την σε βάρος του κατάσταση, που είχε διαμορφωθεί από το α΄ ημίχρονο. Τότε που οι παίκτες της Θύελλας ήσαν περισσότερο κινητικοί, κάλυπταν χώρους, είχαν την πρωτοβουλία του αγώνα και την ουσία για να πετύχουν δυο τέρματα.
Αντίθετα με τους γηπεδούχους, που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε δυο καλές στιγμές που είχαν με τον Μαρή στο 9΄, τον οποίο απέκρουσε ο Ασημακόπουλος και με τον Τσέντζο στο 26΄, το διαγώνιο πλασέ του οποίου κατέληξε άουτ.
Μια επιτυχία σε μια από τις δυο αυτές φάσεις, μπορεί να πρόσθετε ψυχολογία στους νεοφώτιστους, που είδαν στο 24΄ να βρίσκονται πίσω στο σκορ, από το δυνατό σουτ εκτός περιοχής του Τζιτζιφάκου, που κατέληξε στη συμβολή των δοκών του Βαρελά.
Στο 41΄ άλλο ένα πανέμορφο γκολ για τη Θύελλα (0-2), με καρφωτή κεφαλιά του Αρβανίτη, ύστερα από την σέντρα του Ραμπούσγια.
Ο Ραμπούσγια ήταν αφετηρία και στο 0-3, όταν τροφοδότησε στο 65΄ τον Μάριο Μητρόπουλο ο οποίος σκόραρε με κοντινό πλασέ.
Ο επίλογος του αγώνα βρήκε τους γηπεδούχους βελτιωμένους και με το γκολ του Τέρπου στο 89΄, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑΣ/ΖΗΡΙΑ: Βαρελάς, Χριστοδουλόπουλος (30΄ Νγκέλα), Τέρπος, Χαραλάμπους, Γεωργακόπουλος, Μαυρομμάτης, Μπουλούμπασης (37΄ Κανάγιας), Τριανταφύλλου (72΄ Ρουμελιώτης), Τσέντζος, Μαρής, Παπαδημητρακόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ: Ασημακόπουλος, Ι. Παξιμάδης (77΄ Μανέτας), Λαλαής, Γκοτσόπουλος, Παπαδόπουλος, Τζιτζιφάκος (71΄ Αντ. Παξιμάδης), Ραμπούσγια, Λιάτος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης (63΄ Μάλλιος), Μ. Μητρόπουλος (69΄ Μαραγκός)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δαβουρλής – Αρης 1-2 33΄ Λαζαρίδης – 47’ πεν Λυμπέρης,
74’ Αλποχωρίτης
Νίκη – Πανιώνιος/Αχ. 2-1 22’ Χριστοδουλόπουλος,
37’ πέναλτι Σαρρής – 41’ πέναλτι Ανδρεόπουλος
Φοίν/Ζήρια – Θύελλα 1-3 89΄ Τέρπος – 24΄ Τζιτζιφάκος,
41΄ Αρβανίτης, 65΄ Μ. Μητρόπουλος
Κεραυνός – Δρέπανο 1-0 15’ Νάτσης
Ψαθόπυργος–Πάτραι 0-5 10’ Μιχαλόπουλος,
68’ πεν. Αναγνώστου,
78’ 75’ Δημητρακόπουλος, 76’ Κούσουλας
Ζαβλάνι/Αίας – Αετός 0-3 25’ Διαμαντόπουλος,
34’ αυτογκόλ Δημητρόπουλος, 57’ Καρακάσης


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr