background img
banner
banner

Αγιασμός και παρουσίαση της ομάδας του Α.Ο. Αιγιαλέων

Η ΒΡΑΔΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΌ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΑΠ (1-3)

Παρουσία των αθλητών, της προπονητικής ομάδας και του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς επίσης αρκετών συγγενών, χορηγών και φίλων, τελέσθηκε την Κυριακή (30/9) στο κλειστό του Αιγίου, ο Αγιασμός της ομάδας βόλευ του Α.Ο. Αιγιαλέων, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που αρχίζει σε λίγες μέρες.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η Λίνα Καρρά, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Ηλιόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά. Ευχαρίστησε όλους όσοι βοηθούν την ομάδα, καθώς και την Νατάσα Καραγεώργου με την ομάδα της, που και φέτος θα δίνουν την δική τους χορευτική “πινελιά” στους αγώνες.

Ακολούθησε παρουσίαση και φωτογράφιση όλων των αθλητών και του προπονητικού team, καθώς και των χορηγών που θα στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια και η βραδιά έκλεισε με ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας με την ΕΑ Πατρών, ομάδα που επίσης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, από την οποία ηττήθηκε με 1-3 σετ.

Η Αιγιώτικη ομάδα πήρε εύκολα το πρώτο σετ με 25-13, αλλά η ΕΑΠ αρχικά ισοφάρισε σε 1-1 σετ (25-27) και πήρε με τον ίδιο τρόπο και το τρίτο (24-26) γυρίζοντας το παιχνίδι. Το τελευταίο σετ η πατρινή ομάδα το κέρδισε με 20-25.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr