background img
banner
banner

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ | 3ΟΣ ΌΜΙΛΟΣ: Πήρε βαθμό στην Ακράτα η Δόξα Ελαιώνα 1-1

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ 0-3

Τρεις οι ομάδες που «ντουμπλάρισαν» τις επιτυχίες τους στο τέλος της 2ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο. Είναι η Αργυρά που με γρήγορα γκολ νίκησε 2-0 την Φλόγα Ροδιάς, ο Απόλλων που έκανε την ιστορική ανατροπή, γυρίζοντας το 0-3 από τον Αστέρα Τέμενης σε υπέρ του 5-3 και τα Καλάβρυτα που πήραν τους βαθμούς της νίκης από τον τιμωρημένο Αετό. Η ομάδα του Ρίου θα παρουσιαστεί κανονικά στο πρωτάθλημα από την επόμενη αγωνιστική. Αήττητες εκτός των πρωτοπόρων, επίσης παραμένουν: Αιγείρα / Ακράτα και Δόξα Ελαιώνα, που τελείωσαν με το ισόπαλο 1-1 τον μεταξύ τους αγώνα.

Απόλλων Αιγίου – Αστέρας Τέμενης 5-3

Απίστευτη εξέλιξη είχε το παιχνίδι στο γήπεδο της Ροδιάς, ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Αστέρα. Η ομάδα της Τέμενης είχε προηγηθεί από το ημίχρονο με το γκολ του Γιάννη Αγγελόπουλου στο 21΄. Στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης στο 49΄ διπλασίασε το σκορ και στο 57΄ ο Ρότσκας διαμόρφωνε το 3-0 για τον Αστέρα. Μια διαφαινόμενη νίκη για το σωματείο της Τέμενης, εξελίχθηκε σε …εφιάλτη. Το έναυσμα της αντεπίθεσης έδωσε ο Χρήστος Μικές, μειώνοντας 1-3 με κεφαλιά στο 64΄ και 2-3 με εύστοχο πέναλτι στο 69΄. Η ψυχολογία είχε γυρίσει στους γηπεδούχους, που άρχισαν να πιστεύουν στο …θαύμα. Ο Τρακαδάς πανηγύρισε την ισοφάριση 3-3 στο 74΄ και ο Θεοτοκάτος το προβάδισμα 4-3 στο 82΄. Το …κερασάκι στη μεγάλη ανατροπή του Απόλλωνα, έβαλε με ένα 5ο γκολ (5-3) ο Λιακόπουλος στο 90΄. ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ: Κουτσοσπύρος, Ντεντής, Προδρομάκης, Μηλιάκης, Μικές, Τρακαδάς, Μανίκας (86΄Αγγελόπουλος), Γκέρκι, Θεοτοκάτος, Λαμπρόπουλος (67΄ Πολυχρονόπουλος), Αναστασόπουλος (33΄ Λιακόπουλος) ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ: Μπαλαφούτης, Δορλής (81΄ Βλάχος), Μεσσήνης, Θεοδωρόπουλος (69΄ Μπόζης), Οικονομόπουλος, Κόρακας, Ρότσκας, Α. Αγγελόπουλος (46΄ Χριστοδουλόπουλος), Λυμπέρης (46΄ Δαλιάνης), Μιχαλόπουλος, Ι. Αγγελόπουλος .

Αιγείρα / Ακράτα – Δόξα Ελαιώνα 1-1

Πολύτιμο βαθμό στην Ακράτα πήρε η Δόξα Ελαιώνα. Απάντησε γρήγορα στο γκολ του Σακελλαρόπουλου, ο οποίος σκόραρε 1-0 στο 34΄, παίρνοντας την απόκρουση του τερματοφύλακα Ντόι, από το σουτ του Πρέζα. Ακολούθησε η ισοφάριση 1-1 στο 39΄ με εύστοχο πέναλτι του Καυγά, το οποίο κέρδισε ο Αγγελάκης από τον Λεπενιώτη. Με παίκτη λιγότερο έμεινε η Δόξα Ελαιώνα στο 40΄, ύστερα από την αποβολή του Μετζάι. Η Αιγείρα / Ακράτα προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τον παραπάνω παίκτη. Έκανε φάσεις, είχε δοκάρι με τον Ροβήλο στο 70΄. Νωρίτερα όμως οι γηπεδούχοι είχαν περάσει μια επικίνδυνη φάση, μετά το πλασέ του Αγγελάκη, την απόκρουση του Λεπενιώτη και την «λόμπα» του Καυγά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για δυο περιπτώσεις ανατροπής, με τη δεύτερη να δίνεται κακώς εκτός περιοχής. Α.Ε. ΑΙΓΕΙΡΑΣ/ΑΚΡΑΤΑ: Λεπενιώτης, Β. Νακελλάρης (73΄ Διαμαντόπουλος), Παναγόπουλος, Αντρ. Μάρκου, Παππάς, Απ. Νακελλάρης, Ψαρράκος (68΄Πιχλίνσκι), Ροβήλος (81΄ Αγγ. Σκάζας), Παράνομος, Αγγ. Πρέζας, Σακελλαρόπουλος ΔΟΞΑ ΕΛΑΙΩΝΑ: Ντόϊ, Γιαννόπουλος, Θ. Ραμπαβίλας, Χίλα (84΄ Μιχαλόπουλος), Βλάχος, Αγγ. Ραμπαβίλας, Κριστιάν, Γ. Γεωργίου, Αγγελάκης, Κουνάβης, Καυγάς (74΄ Ελ. Κοσκινάς).

Στο Προάστειο η Αργυρά 2-0 την Φλόγα Ροδιάς

Πρώτη ήττα για την Φλόγα Ροδιάς, η οποία στην πρώτη της …έξοδο ηττήθηκε από την Αργυρά. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να έχουν προηγηθεί από το πρώτο 20λεπτο 2-0, με τα γκολ των Καμινιώτη 4΄ και Καραϊσαρλή 20΄. Έκαναν το 2Χ2 και φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. ΦΛΟΓΑ ΡΟΔΙΑΣ: Γκιώνης, Τσιάπι, Α. Λιακόπουλος (88΄ λ.τ. Μητρόπουλος), Π. Λιακόπουλος (70΄ Μπαντούνας), Σπανός, Μηλάτος, Γκλαβάς, Χριστόπουλος, Κατσαούνης, Τσιαντομένικο, Λεκάϊ.

Φλόγα Κ.Κ. – Σελιανίτικα 1-0

Την 2η συνεχόμενη ήττα της στο πρωτάθλημα γνώρισε η ομάδα των Σελιανιτίκων. Στο Ρίο η Φλόγα Κ. Καστριτσίου είχε το γρήγορο γκολ με τον Σίνο στο 23΄, το οποίο και διατήρησε μέχρι το φινάλε. ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ: Αγγ. Μερκούρης, Δ. Σωτηρόπουλος, Λιακόπουλος, Τσέλιος, Κωστόπουλος, Σπ. Γεωργακόπουλος, Σπ. Σωτηρόπουλος, Σπ. Μερκούρης, Αντωνόπουλος (62΄ Π. Γεωργακόπουλος), Σερβές, Χριστόπουλος


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr