background img
banner
banner

Εξειδίκευση πίστωσης 10.000 ευρώ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΙΟΥ

Σε εξειδίκευση πίστωσης για επιχορήγηση του πολιτιστικού Συλλόγου «Φιλαρμονική Αιγίου Ευτέρπη» προχώρησε στην συνεδρίασή του την περασμένη Τετάρτη, το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Το θέμα τέθηκε εκτός ημερήσιας διάταξης και αφορούσε επιχορήγηση ύψους 10.000 ευρώ αφού, ως γνωστόν, η Φιλαρμονική θα λειτουργεί υπό την «ομπρέλα» δήμου και Νομικού Προσώπου.

Ο σκοπός είναι η πραγματοποίηση εκδηλώσεων από μέρους του πολιτιστικού Συλλόγου, ενώ όπως τονίστηκε στην σχετική εισήγηση, ο Σύλλογος εκτός από τις εκδηλώσεις που προγραμματίζει, συμμετέχει εθελοντικά σε όλες τις επίσημες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος στην πόλη (παρέλαση 28ης Οκτωβρίου και 25ης Μαρτίου, εκδηλώσεις της τοπικής εορτής).

Λόγω του ότι η εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό του Δήμου Αιγιαλείας για επιχορήγηση πολιτισμικών συλλόγων είναι γενική, παρέστη ανάγκη για εξειδίκευση της πίστωσης. Έτσι, αποφασίστηκε ομόφωνα η εξειδίκευση της εγγεγραμμένης σχετικής πίστωσης στον Κ.Α. 00-6736 προϋπολογισμού Δήμου Αιγιαλείας οικονομικού έτους 2018, με την διάθεση του ποσού των 10.000 €) για την επιχορήγηση της Φιλαρμονικής Αιγίου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr