background img
banner
banner

“Έχουμε την υποχρέωση για ηθική και οικονομική στήριξη”

 ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΡΑΦΛΟΥ

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια Νεανίδων στο Κick Boxing, Γεωργία Καραφλού, βράβευσε το μεσημέρι της Παρασκευής (5/10) ο Δήμος Αιγιάλειας. Την 17χρονη Αιγιώτισσα πρωταθλήτρια του “Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ ΑΙΓΙΟΥ” συνόδευαν οι γονείς της, Παναγιώτης και Αικατερίνη, ο προπονητής της Αλέξανδρος Μίχος, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χριστόπουλος, ο συναθλητής της, επίσης σπουδαίος πρωταθλητής του Κick Boxing, Χρήστος Μαργαρώνης και αρκετοί συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της. Τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος Θανάσης Παναγόπουλος, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Χριστόπουλος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Στράτος Βαρδάκης και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Παπαχριστοπούλου.

Ο δήμαρχος παρέδωσε στη Γεωργία Καραφλού μια ανθοδέσμη και στην ομιλία του τόνισε: “ Η Γεωργία μας έκανε υπερήφανους με τη μεγάλη της επιτυχία και ως πρώτος πολίτης της πόλης, εκ μέρους όλων των συμπολιτών μας, εκφράζω τη χαρά και τις ευχαριστίες μας. Αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά που ακολουθούν το δρόμο του αθλητισμού και βάζουν στόχους στη ζωή τους. Ανήκει σε πολύτεκνη οικογένεια, μία οικογένεια σεμνή με ήθος και αρχές. Συγχαρητήρια στους γονείς της, τον κ. Καραφλό άλλωστε τον γνωρίζω πολλά χρόνια, όπως επίσης στον προπονητή της, τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Δυστυχώς εμείς οι Έλληνες αναγνωρίζουμε κάποιον μόνο μετά την επιτυχία του και παραβλέπουμε τους αγώνες που έχει κάνει μέχρι να φτάσει στην κορυφή. Εμείς σαν δημοτική αρχή, πήραμε την απόφαση να στηρίξουμε από εδώ και στο εξής, όχι μόνο τη Γεωργία, αλλά και τον σύλλογο γενικότερα, ηθικά και οικονομικά. Έχουμε την υποχρέωση, καθώς γνωρίζουμε ότι και ο “Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ” δεν είναι ένας σύλλογος εύρωστος οικονομικά. Το πως θα γίνει αυτό, θα το συζητήσουμε λεπτομερώς με τους ανθρώπους του συλλόγου στο αμέσως επόμενο διάστημα”.

Η 17χρονη πρωταθλήτρια από την πλευρά της, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, μίλησε για τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει στους επόμενους αγώνες, έχοντας ως μεγαλύτερο, τη συμμετοχή και διάκριση σε ολυμπιακούς αγώνες.

Ο πατέρας της, ο προπονητής της και ο πρόεδρος του συλλόγου, επεσήμαναν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, καθώς τα έξοδα είναι τεράστια και το μοναδικό έσοδο είναι οι συνδρομές των παιδιών.

“Οι υπόλοιποι πόροι προέρχονται από εμάς” τόνισε ο κ. Χριστόπουλος, ενώ ο κ. Μίχος συμπλήρωσε: “Ο πρόεδρος είναι ο βασικός χρηματοδότης και χωρίς αυτόν εμείς δεν θα είμαστε σήμερα εδώ. Ο “Α.Σ. ΣΤΡΑΤΩΝ” έχει βγάλει πολλούς σπουδαίους αθλητές και έρχονται κι άλλα παιδιά από πίσω. Ο Χρήστος Μαργαρώνης έχει πετύχει πολύ μεγάλες διακρίσεις. Είναι από το 2001 στο σύλλογο και από το 2009 ανεβαίνει συνέχεια στο βάθρο σε πανελλήνια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με επιτυχίες και σε παγκόσμιο επίπεδο. Και στο παγκόσμιο της Ιταλίας ήταν και προπονητής της Γεωργίας, καθώς εγώ δεν μπόρεσα να πάω γιατί πάντρεψα το παιδί μου”.

Τέλος, ο κ. Καραφλός ευχαρίστησε τον δήμαρχο για την μεγάλη τιμή και εξήρε το έργο του Αλέξανδρου Μίχου τον οποίο χαρακτήρισε, εκτός από σπουδαίο δάσκαλο, πάνω από όλα παιδαγωγό. “Εγώ το μόνο που έκανα ήταν να πάω τα παιδιά μου στον κατάλληλο άνθρωπο. Πρώτα φτιάχνει ανθρώπους με ήθος και μετά αθλητές. Φυσικά πολλά μπράβο ανήκουν και στον κ. Χριστόπουλο που έχει αγωνιστεί πάρα πολύ για τον σύλλογο και στους προπονητές όλων των τμημάτων”.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr