background img
banner
banner

ΦΩΤΗΛΑΣ: “Νέα ακαδημαϊκή χρονιά με ταλαιπωρία για τους φοιτητές του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π)”

“Η νέα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινάει σε λίγες ημέρες στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π) και τίποτα δεν βρίσκεται εγκαίρως στην θέση του”, επισημαίνει ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Ιάσονας Φωτήλας. “Οι υπεύθυνοι ΣΕΠ δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμα”, τονίζει, “ενώ οι εξαμηνιαίες ενότητες που ανακοίνωνε με υπερηφάνεια ο Πρόεδρος της Διοικούσας, δεν έχουν βγάλει ούτε καν όλους τους αξιολογικούς πίνακες της κατάταξης των ΣΕΠ. Επιπλέον, οι προπτυχιακοί φοιτητές δεν έχουν παραλάβει τα βιβλία τους και είναι άγνωστο πότε αυτό θα γίνει, καθώς μόνο υποσχέσεις ακούνε. Σε δε μερικές συναντήσεις διδασκόντων – διδασκομένων (ΟΣΣ), υπάρχει τέτοια έλλειψη οργάνωσης που συμπίπτουν την ίδια μέρα δυο ΟΣΣ θεματικών ενοτήτων που παρακολουθούνται από τους ιδίους φοιτητές!

Οι φοιτητές, τέλος, δεν μπορούν να μπουν στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες, λόγω λάθος κωδικών και στα τηλέφωνα ή και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνουν δεν έχουν πάρει ακόμα απάντηση. Και αναρωτιέμαι”, σημειώνει ο βουλευτής, “γιατί υπάρχει αυτή η ανοργανωσιά που θυμίζει κατάσταση διάλυσης από τον διορισμένο πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Π, όταν την ίδια στιγμή δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων στην Πάτρα αλλά ακόμα και εκτός Ελλάδας το καλοκαίρι για την προσωπική του κυρίως προβολή;

Για πόσο καιρό ακόμα η έγκαιρη προετοιμασία για την έναρξη της χρονιάς θα έρχεται σε δεύτερη προτεραιότητα σε ένα Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα όπως το ΕΑΠ, που το παρέλαβαν ανταγωνιστικό και το έχουν απαξιώσει;”


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr