background img
banner
banner

Γιορτή του χάντμπολ και Αγιασμός την Κυριακή στο “ΣΕΡΙΦΑΤΟ”

ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21/10 ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ STREET HANDBALL ΣΤΑ ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ

Η γιορτή του handball, η μεγάλη γιορτή του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου στις 7 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ handball A.Λ.Κ. «ΣΕΡΙΦΑΤΟ » θα γιορτάσει και φέτος όλες τις μεγάλες επιτυχίες των τμημάτων στα πρωταθλήματα 2017-2018 και συγκεκριμένα: το Κύπελλο βορειοδυτικής Ελλάδος για τις Παγκορασίδες Β ’1η Θέση και το χρυσό μετάλλιο, την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο για τους παμπαίδες Β΄και Μίνι και την 3η θέση – χάλκινο μετάλλιο για τους εφήβους – παίδες.
Τα μετάλλια (χρυσό- ασημένιο- χάλκινο) θα απονεμηθούν την Κυριακή στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής γιορτής που θα πραγματοποιήσει το ΣΕΡΙΦΑΤΟ ΑΙΓΙΟΥ ενώ παράλληλα θα τελεστεί και ο αγιασμός για τη νέα αθλητική χρονιά.
Βραβεία και διακρίσεις θα απονεμηθούν και στα τμήματα των ΝΕΩΝ και ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ Ακαδημιών που προετοιμάζονται πυρετωδώς για τα νέα πρωταθλήματα, υπό τις οδηγίες του προπονητή όλων των τμημάτων Γιώργου Τούρκια. Στην γιορτή θα παραστεί σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του “ΑΛΚ ΣΕΡΙΦΑΤΟ” ενώ προσκαλούνται όλοι οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών και του αθλήματος για να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Σύλλογο και να γιορτάσουν όλοι μαζί τις επιτυχίες των αθλητών και να σχεδιάσουν το μέλλον του συλλόγου.
Επίσης, τη μεθεπόμενη Κυριακή 21/10/2018 και ώρα 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των Υψηλών Αλωνίων, η γιορτή του street handball με την συμμετοχή όλων των Ακαδημιών καθώς και ελεύθερη συμμετοχή μαθητών από δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια της περιοχής.

Προπόνηση στην Πάτρα για τις γυναίκες

Την πρώτη της προπόνηση στο Κουκούλι , στην Πάτρα , πραγματοποίησε την Πέμπτη 4/10 η γυναικεία ομάδα.
Για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ομάδας και για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία , θεσπίστηκε από φέτος μία εβδομαδιαία προπόνηση μακριά από το Αίγιο. Ο πρόεδρος της ομάδας , Κώστας Παπασταύρου δήλωσε : “Έχουμε στόχο με μεθοδικά βήματα να προχωρήσουμε μπροστά και να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία σαν ομάδα και σαν πόλη. Μπροστά σε αυτόν τον στόχο τα χιλιόμετρα, 40 περίπου, δεν παίζουν σημαντικό ρόλο”.

 


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr